Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

77, 5 Rum, 121 m²

Familjevänligt hem med utsikt över äng och skog

I nybyggda Nedersta njuter du av moderna radhus i naturskön omgivning. Ditt välplanerade hem bjuder på sällskapliga utrymmen och lugna plaster för återhämtning.

Här kan hela familjen hitta hem. Du stora fönster som ger ljus till dina sociala ytor och från de rofyllda sovrummen på övervåningen ser du ut över grönska och grannskap. För familjen med barn finns lekplatser och spännande skogspartier där de fantasifulla lekarna kan pågå sent inpå kvällen. När det är middagsdags har du ett stort och energisnålt kök där både familjen och vännerna får plats.

Kök och vardagsrum

Köket från Marbodal är stilrent inrett för att du enkelt ska kunna sätta din egen prägel på hemmet. Du får plats med det stora matbordet och när du har många gäster finns ytterligare en matplats i vardagsrummet. Det spatiösa vardagsrummet bjuder dessutom på stora fönster i härligt västerläge och gott om plats för soffan.

Gästtoalett och tvättstuga

Extratoaletten är perfekt för dig med många besökare eller familjen med stressiga morgnar. Du har helkaklade väggar och klinker med vattenburen golvvärme som fortsätter in i tvättstugan och över hela entréplanet. Tvättstugan har energieffektiv tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva för avställning och klädsortering.

Entré och hall

I hallen har du plats för stol och kapphylla. Här har du dessutom skjutdörrsgarderoben med flexibla inredningslösningar från Elfa där både kläder och prylar får plats.

Sovrum 1

I det lite större sovrummet har du härlig kvällssol till högläsningen i dubbelsängen. I garderobsväggen med skjutdörrar förvarar du morgonrocken och finskjortan.

Sovrum 2 och 3

De något mindre sovrummen ligger mittemot det stora sovrummet. Här kan barnfamiljen skapa två trivsamma barnrum med säng och skrivbordet för läxläsningen. Annars passar de utmärkt som gästrum eller hemmakontor. Båda har fönster mot framsidan och varsin garderob.

Badrum

Badrummet har ljusa kaklade väggar och klinkergolv. När du kliver ur badkaret efter en lugn badstund har fötterna trivsam golvvärme. Förvaringsmöjligheter finns i handfatets underskåp och i spegelskåpet ovanför.

Utemiljön

Här har du uteplatser på både framsida och baksida. På framsidan har du den lilla gräsplätten bredvid garageuppfarten, perfekt för kaffe och tidningsläsning i solen. På baksidan har du altanen med gräsmatta där barnen enkelt kan leka över tomtgränserna. Du får avskildhet av häcken.

Hemfakta

Bostad
77
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer