Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

73, 4 Rum, 92 m²

Familjens nya hem i naturskönt nybygge

I lantliga och natursköna Nedersta ligger ditt nya moderna hem. Du lever medvetet med klimatsmarta lösningar och till utemiljöerna har du både morgonsol och kvällssol.

I ditt inbjudande radhus är det enkelt att bjuda över grannarna på spelkväll eller ut på utflykt i kvarteret. Barnen kan underhålla sig i traktens lekplats eller i de stora skogsområdena utanför huset. Ditt kök är rymligt och ljust och energieffektiva vitvaror syns både här och i familjens tvättstuga.

Kök och vardagsrum

Köket har tolv kvadratmeter för det stora matbordet. Det stora köksfönstret lyser upp de praktiska och smakfulla arbetsbänkarna i design från Marbodal. I vardagsrummet finns ytterligare plats för matplatser när det är dags för det stora kalaset. Här finns även plats för familjens stora soffa och naturligt ljusinsläpp från vardagsrummets fönster och altandörr.

Gästtoalett och tvättstuga

Gästtoaletten motverkar köbildning på morgonen. Här finns hörnduschen för måndagsmorgonen och bra förvaringsmöjligheter för tandborstar och hygienartiklar. I den avskärmade tvättstugan kan du stöka runt i utan att störa familjen. Alla familjemedlemmar får dock plats när det är dags för gemensamma vardagssysslor. Med tvättmaskin, torktumlare och avställningsbänk. Gästtoaletten och tvättstugan är helkaklade med vattenburen golvvärme i klinkergolvet.

Entré och hall

Din välkommande hall har en smakfull skjutdörrsgarderob där du kan stuffa in otympliga vinterjackor och leriga kängor. Smutsen tvättas enkelt bort från det lättskötta klinkergolvet med golvvärme.

Sovrum 1

Uppför den vita furutrappan finner du ditt största sovrum. Här har du plats för dubbelsäng och inredningsdetaljer, med härlig kvällssol till eftermiddagspausen. I skjutdörrsgarderoben med flexibel inredning från Elfa får finkläder och kängor plats.

Sovrum 2 och 3

Vidare in på övervåningen finner du ytterligare två rum. Här kan barnen få sitt eget lilla krypin med plats för storartade legobyggen och säng. Rummen har fönster mot framsidan av huset och har bra uppsikt över när grannbarnen vill ut och leka.

Badrum

Mitt på övervåningen finns familjens badrum. Här finns plats för byrålådan till långbadets doftljus samt bra förvaringsmöjligheter i underskåp och spegelskåp. Med klinkergolv och ljust kaklade väggar.

Utemiljön

Vid ingången till ditt nya hem finns garageuppfart och inhägnad gräsmatta med morgonsol och utsikt över fältet. På baksidan av huset finns uteplats med kvällssol och ett förråd där du kan förvara uteleksaker, trädgårdsredskap och utemöbler.

Hemfakta

Bostad
73
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer