Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Slutsålt

Årstiderna Vårdagjämning i Nedersta

Charmig trädgårdsstad nära naturen

Välkommen till ytsmarta hem i ett område med charmig småstadskänsla. Välj mellan nybyggt radhus eller fristående hus. Här har du lekvänlig grönska utanför dörren och city på bekvämt avstånd.

Årstiderna i Nedersta bjuder på skön natur och omgivningar som gjorda för umgänge och barnspring. Gräsmattan på den egna tomten är perfekt för barnens kullerbyttor och lekar eller krocket och grillkvällar för hela familjen. När solen gått ner är det skönt att krypa in och sätta på en kopp kaffe i ditt nya och fräscha kök. Njut av utblickar mot öppna landskap, åkrar, skog och rofylld natur.

Modernt och klimatsmart

Våra klimatsmarta hus i Årstiderna har väl genomtänkta och moderna planlösningar som på ett smart sätt utnyttjar sina kvadratmetrar. Välj mellan ett hus på 93 kvm eller 123 kvm. Båda har helkaklade badrum, genomgående parkett och välutrustat kök, allt för att hela familjen ska må så gott det bara går. Våra hus är bostadsrätter vilket innebär att insatsen blir lägre och samfälligheten tar hand om allt omkring. Vi gör så för att du och din familj ska få tid och pengar över.

Hemfakta

Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
44

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

40 min
från T-centralen
15 min
till golfbanan
3 km
från Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer