Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Säljstart av Äppellunden i Sigtuna stadsängar

Lansering av nya hem i Äppellunden

Snart lanserar vi 17 nya hus i Äppellunden. Anslut dig till den digitala träffen för att lära dig allt om grannskapet och ställa de frågor du har. Vill du veta ännu mer om ditt nya hem? Boka privat visning med säljaren. Välkommen att upptäcka Äppellunden med oss.

Säljaren kontaktar alla i kön.

1. Digital träff inför säljstart Äppellunden
Måndag 1 februari, kl 12.00-13.00

På den digitala träffen får du all information du behöver om grannskapet och bostäderna inför den kommande säljstarten. Här möter du projektchef, inredningskoordinator och säljare som du kan ställa frågor till direkt i chatten. Ladda på med frågor och upptäck Äppellunden med oss. 

Här kan du titta på den inspelade filmen från träffen i måndags.

2. Boka privat visning på plats i Sigtuna stadsängar
Tisdag 2 februari, kl 11.00-12:30

Boka en privat visning på en tid som passar dig mellan klockan 11:00-12:30 med vår säljare Katrine. Du väljer själv om du vill ha ett digitalt möte eller ses på plats i grannskapets visningsbod där du bland annat kan kika på en modell över grannskapet och ställa detaljfrågor om bostäderna.
För information så är det en byggarbetsplats med många tunga maskiner, så inga barn får besöka området.

Boka din privata visning här

2. Boka privat visning av visningshus om 121 kvm i Åkersberga
Onsdag 3 februari, kl 13:00-14:30

Boka en privat visning på en tid som passar dig mellan klockan 13.00-14:30 i Åkersberga med vår säljare Katrine. Du väljer själv om du vill ha ett digitalt möte eller ses på plats i visningshuset där du bland annat får se visualiserningar över grannskapet och kan ställa detaljfrågor om bostäderna.

Boka din privata visning här

3. Säljstart - digitalt kösystem öppnar
Onsdag den 3 februari, kl 19.00-19.30

Det digitala kösystemet öppnar onsdag 3 februari klockan 19.00. När försäljningen startar meddelar du vilken bostad du är intresserad av genom att ställa dig i vårt digitala kösystem. ”Först till kvarn-principen” gäller alltid. Vi kommer sedan att kontakta dig för att gå igenom din reservation och skriva ett bokningsavtal.

Här är en länk till det digitala kösystemet

4. Säljaren kontaktar alla i kön
Torsdag den 4 februari, från kl 09.00

Katrine som är säljare i grannskapet Äppellunden kommer nu att i turordning kontakta alla som ställt sig i den digitala kön. Vi reserverar då bostaden du vill köpa och bokar in ett möte för att teckna ett bokningsavtal.

Var tillgänglig från klockan 09.00. Vi försöker komma i kontakt med dig några gånger, men lyckas vi inte går turen vidare till nästa person på kölistan. Om intresset är stort kan det ta tid innan vi hinner återkoppla.

Bra att tänka på

Att köpa nytt hem är ett av de största besluten i livet. Det är fyllt av glädje, förväntan, inredning och drömmar – och ibland en gnutta oro. Här nedan finns länkar där du kan läsa mer om våra försäkringar och garantier i Bonavas Tryggt Boende™ och vår guide om bolån med mera.