Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Hus Nacka
Plats

Hus i Nacka

Nyproducerade hus och levande platser i Nacka

Välkommen till Nacka, ett växande bostadsområde omringat av natur och med citypulsen på behändigt avstånd. Här skapar Bonava nyproducerade hus och levande platser. Nacka är ett barnvänligt och tryggt område med många bra skolor, goda kommunikationer och med vacker natur. För den aktiva familjen finns många föreningar och aktiviteter, och den omgivande naturen bjuder in till lek och träning. Här bygger vi Svanenmärkta och stilrena hus med plats för vardagsliv och härliga festligheter. Hitta ditt nya hus i Nacka idag.

Nyproduktion i Nacka

Områden med hus i Nacka

Vi bygger hus med miljön i fokus

När vi skapar ett nytt bostadsområde har vi alltid miljön i fokus, våra nyproducerade hem är alltid Svanenmärkta. Varje hustomt med tillhörande uteplats är anpassad till den naturliga och kuperade miljön. Uteplatserna bjuder in till gemenskap och passar perfekt till gemensamma middagar med grannar, vänner och familj. Att bo i ett hus i Nacka erbjuder en frihetskänsla med stora gemensamma ytor. I ett hus kan du leva och bo under en längre tid. Här kan barnen växa upp och ni skapar gemensamma familjeminnen.

I Nacka bor du granne med naturen

Det som är mycket uppskattat med Nacka är det vackra naturläget. I Nacka finns det stora naturområden med flera friluftsgårdar, bland de största hör Hellasgården, Nyckelviken och Velamsund. Vid Hellasgården finns bastu, restaurang, stugby, utegym och ett antal löpspår. Det kan helt enkelt bli en ny favoritplats för dig som gillar friluftsliv och träning. Att avsluta dagens träningspass med en stund i en bastu och ett dopp i sjön är ju inte helt fel heller.

Vill man hellre hålla sig inomhus finns både simhallar och museum att underhålla sig med. Nacka är perfekt för dig som gillar naturen men samtidigt vill ha staden inom räckhåll. Tack vare goda kommunikationer tar du dig smidigt från ditt hus i Nacka till Slussen och sedan vidare med tunnelbanan in till city. Du får det bästa av två världar helt enkelt.

Svanenmärkta hus i Nacka

För oss på Bonava är hållbarhet en självklar utgångspunkt när vi bygger hem och levande platser, och sedan 2012 har vi byggt Svanenmärkta hus. När du flyttar in i ditt hus i Nacka kan du känna dig trygg med att ditt nya hem är skapat med största möjliga hänsyn till miljön. Rent konkret är det som gör att ditt hus i Nacka klarar Svanenmärkningens krav framför allt fyra saker: huset är energisnålt, det är en trivsam innemiljö med tysta rum och bra ventilation, det är schysta materialval som tar hänsyn till dig och naturen, och huset är designat för att hålla länge. Vi vill ju såklart att du ska kunna bo och trivas i ditt nya hus i Nacka under en lång tid.

Välj upplåtelseform för ditt hus i Nacka

När du köper ett nytt hus från oss på Bonava får du välja bland våra noga framtagna inredningsstilar som styr husets utseende. Men det är fler saker du kan välja. Ditt nya hus i Nacka kan nämligen vara äganderätt eller bostadsrätt. Våra bostadsområden med hus har oftast båda upplåtelseformerna, just för att folk är olika. Vi bygger även med olika stora trädgårdar och med olika lägen för att fler ska kunna hitta just sitt drömhus och för att grannskapet ska bli en plats att trivas på.

Men vad är då skillnaden på bostadsrätt och äganderätt? Bor du i en bostadsrätt äger du bostaden och de gemensamma områdena tillsammans med dina grannar. Ni har en bostadsrättsförening som vi självklart hjälper er att starta upp. Du skapar helt enkelt grannskapet tillsammans med grannarna i bostadsrättsföreningen. Köper du en äganderätt blir du själv fastighetsägare. Då äger du både ditt hus och din tomt själv vilket ger större frihet med byggnationer och uthyrning.

Hus till salu i Nacka just nu

Just nu bygger vi familjevänliga hus i Ältadalen. Här hittar du hem i olika storlekar och modeller. Vi bygger både äganderätter och bostadsrätter för att du ska kunna hitta ditt nya hus i Nacka oavsett vilken upplåtelseform du föredrar. På den gemensamma innergården i grannskapet växer fruktträd, och här finns också lekstuga och sandlåda som uppmuntrar till trivsam lek med grannar och kompisar.

Hittar du ett hus som passar dig? Hör av dig till oss, eller anmäl ditt intresse direkt på husets webbsida. Om du vill se alla våra hem i området är det bara att kika på vår sida Nyproduktion Nacka. Här hittar du alla våra hus och radhus i Stockholm om du vill kika vidare på fler grannskap.