Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lägenhet Nacka
Plats

Lägenhet i Nacka

Bo i lägenhet i Nacka

Är du på jakt efter en lägenhet i natursköna Nacka utanför Stockholm? Vi skapar nyproducerade lägenheter och bostadsområden i Nacka att trivas i över tid där många härliga minnen skapas. Genom våra nyproducerade lägenheter hoppas vi att du hittar precis den bostad du drömmer om. Här kan du hitta hem med naturen och vattnet nära inpå, samtidigt som de smidiga kommunikationerna tar dig till Slussen på en kvart. Läs mer om våra sprillans nya lägenheter i Nacka här.

Nyproduktion i Nacka

Områden med lägenheter i Nacka

Bo hållbart och tryggt med en lägenhet i Nacka

För oss på Bonava är det viktigt att skapa kvalitativa hem med miljö och hållbarhet i fokus. Vi vill skapa levande bostadsområden där du och din familj kan växa. Att köpa en ny lägenhet är ett stort beslut, men vi guidar dig genom hela processen steg för steg. För att du ska känna dig trygg hela vägen skyddar vi dig under hela resan när du köper en lägenhet i Nacka. Här kan du läsa mer om trygghet kring ditt köp. En annan trygghet när du köper en ny lägenhet från Bonava är att du slipper stressande budgivningar eftersom du alltid köper till ett fast pris.

När du köper en nyproducerad lägenhet från oss på Bonava får du som första ägare möjlighet att sätta prägel på ditt nya hem. Att vara den första ägaren till ett nytt hem är en speciell, härlig känsla. Vi guidar dig genom hela inredningsprocessen där du får vara med och styra hur ditt framtida hem ska se ut. Våra inredningskoordinatorer har stenkoll på vilka skåpsluckor och handtag som passar fint ihop, och vilket kakel som är lagom trendigt och samtidigt håller över tid.

Lägenhet i Nacka med sjönära läge

Nacka är en fantastiskt vacker kommun strax utanför Stockholm med skärgårdskänsla och naturområden. För den som gillar natur är Nacka ett perfekt ställe att på bo. Njut av en picknick på klipporna vid havet eller en löptur i skogen. 

När regnet vräker ner en ledig dag kanske sjön och skogen inte lockar, men då finns både simhallar och museum att underhålla sig med. Oavsett väder och vind är den helt nya lägenheten i Nacka kanske den allra bästa platsen att vara på.

Kommunikationer och shopping nära din lägenhet i Nacka

I Nacka finns ett stort utbud av skolor, service och bra kommunikationer. Det tar bara 20 minuter att åka från Nacka till i Stockholms innerstad (och en kvart till slussen). Busslinjerna går ofta och ett stort utbud av gång- och cykelvägar finns tillgängliga vilket gör att du har flexibla valmöjlighet vad gäller kommunikationen in till city. I Nacka hittar du Sickla köpkvarter och Nacka forum vilka erbjuder ett generöst service- och shoppingutbud. Så från din lägenhet i Nacka är det varken särskilt långt till närmsta shoppingen eller in till city. Det finns såklart även lokala torg och mindre centrum så som Tollare torg och Björknäs centrum. I Tollare finns dessutom vackra konstinstallationer att titta på.

Intresserade av lägenhet i Nacka?

Tveka inte att höra av dig eller göra en intresseanmälan direkt här på hemsidan om du hittar en lägenhet som passar dig, eller om du har några frågor om våra nyproduktioner i Nacka. Om du vill läsa mer om vad vi har för grannskap i Nacka kan du kika på Nyproduktion Nacka. Lycka till med letandet efter ditt nya hem.