amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Tollare

Tollare

Tollare

Området Tollare i Nacka

I Nacka utanför Stockholm får du ett nytt hus eller ny lägenhet i toppskick. Fantastisk miljö vid vattnet nära storstad med puls och shopping.

Tollare kommer att få en modern och väl genomtänkt boendemiljö. Områdets självklara nav kommer att vara den soliga stranden med Stockholms vackraste promenadstråk. Vill du löpa eller cykla ligger ett naturreservat inte lång från dörren.

Området i siffror

1 ö på promenadavstånd
20 min från Slussen
6 min till badplats
5 min till fågelskådning

Arkitektur

Tollare kommer att innehålla både friliggande villor, radhus och flerfamiljshus med bostadsrätter. Merparten av flerfamiljshusen kommer att ligga vid Lännerstasundet och delar av byggnationen på kajen kommer att utformas efter den vackra tegelbyggnaden.

Kommunikationer

Med SL tar det bara 20 minuter från din toppmoderna bostad till Slussen i Stockholm. Busslinjerna kommer att få en ny linjesträckning med nya busshållplatser nära ditt hus eller lägenhet. Nya gång- och cykelvägar kommer också byggas så att du enkelt ska kunna ta dig till och från Tollare.

Natur och fritid

I Tollare kommer du och din familj få bra möjligheter till ett aktivt uteliv. De fina naturområdena bjuder in till lek och du kommer aldrig ha långt till lekplatsen. Vill barnen springa av sig kan du ta med dig bollen till någon av de planerade bollplanerna.

Service i området

Skolor, förskolor, arbetsplatser och närservice som restauranger och butiker kommer att ge Tollare en levande stadskaraktär. Närheten till kommersiell och kommunal service gör att Tollare blir så nära ett idealiskt boende du kan komma.

Intressepunkter

Intressepunkter

Tollare

Är du intresserad av det här området?

Få information om vi planerar ett nytt bostadsområde här. Få information inför säljstarter i området.

Så går det till att köpa nyproduktion

Fördelarna med nyproduktion är många. Våra nyproduktioner köper du alltid till fast pris och du får vara med och välja inredning efter dina behov och personliga smak. Läs mer

Att välja inredning, steg för steg

Att välja inredning är roligt men det kan också vara lite utmanande. Men oroa dig inte, vi finns med för att hjälpa och guida dig. Läs mer