Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Utsikt från Tollare Terrass
Plats

Tollare

Tollare i Nacka – nytt boende i skön skärgårdsmiljö

Beskrivning

Tollare i Nacka – nytt boende i skön skärgårdsmiljö

I Nacka utanför Stockholm har ett helt nytt bostadsområde vuxit fram. Tollare erbjuder en fantastisk miljö vid vattnet men också närhet till storstadens puls och shopping.

Här finns blandad bebyggelse med allt från friliggande villor och parhus till härliga lägenheter med makalös utsikt över vattnet. Områdets självklara nav kommer att vara den soliga stranden med ett av Stockholms vackraste promenadstråk. Närheten till skog och natur gör det enkelt för dig som vill leva ett aktivt liv.

Bilder

Området

  • Nacka till centrala Stockholm på 20 minuter

    Med SL tar det bara 20 minuter från din toppmoderna bostad till Slussen i Stockholm. Busslinjerna kommer att få en ny linjesträckning med nya busshållplatser nära ditt hus eller lägenhet. Nya gång- och cykelvägar kommer också byggas så att du enkelt ska kunna ta dig till och från Tollare.

  • Barnvänliga Nacka

    I Tollare kommer du och din familj få bra möjligheter till ett aktivt uteliv. De fina naturområdena bjuder in till lek och du kommer aldrig ha långt till lekplatsen. Vill barnen springa av sig kan du ta med dig bollen till någon av de planerade bollplanerna.

Fakta om närområdet

20 min

till Slussen

6 min

till närmsta badplats

5 min

från fågelskådning

Tollare