Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Tollare

Illustrerade flygbild över Tollare

Tollare i Nacka – modernt boende i skön skärgårdsmiljö

I Nacka utanför Stockholm växer ett helt nytt bostadsområde fram. Tollare erbjuder en fantastisk miljö vid vattnet men också närhet till storstadens puls och shopping.

Området har succesivt vuxit fram och här finns blandad bebyggelse med allt från friliggande villor och parhus till härliga lägenheter med makalös utsikt över vattnet. Områdets självklara nav kommer att vara den soliga stranden med ett av Stockholms vackraste promenadstråk. Närheten till skog och natur gör det enkelt för dig som vill leva ett aktivt liv.

Bilder

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Tollare

Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Slutsålt

Tidigare bostadsområden i Tollare

siteassets/geo-cities/area-pages/tollare_plata_1180x500.jpg

Hus i Tollare Platå, Tollare Valsparken och Västra Hällmarken

I Tollare Platå har vi byggt 15 fristående hus mitt i grönskan. Här njuter de boende av skogsutsikt till frukost. Husen i Tollare Valsparken ligger runt en naturmark som är centralt placerad i området. Från området kan de boende ta en kort promenad bort mot hamnplan eller ta trapporna ner till områdets nav, stranden utmed Lännerstasundet. I Västra Hällmarken har vy byggt 18 hus på två eller tre våningar med naturskönt läge.

Hitta liknande grannskap
siteassets/geo-cities/area-pages/tollare_torg_1180x500.jpg

Lägenheter i Tollare Torg

På Tollare Torg har vi byggt 82 lägenheter i ett gemytligt kvarter av stadsliknande karaktär runt den gemensamma gården. Husen är tre till åtta våningar höga där de högre husen ligger mot norr för att inte skymma kvällssolen från gården. Här tror vi att de boende kommer trivas länge.

Hitta liknande grannskap
siteassets/tollare_grindstugeparken_1180x500.jpg

Tollare Grindstugeparken

Omgiven av storlagen natur med vatten och skog som passar både för svampplockning och joggingturer, nära skolor och service finns Tollare Grindstugeparken. Lägenheterna är ljusa, bekväma och yteffektiva och finns i alla storlekar från små smarta ettor till välplanerade fyror.

Hitta liknande grannskap