Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Utsikt från Tollare Terrass

Plats

Tollare

Tollare i Nacka – modernt boende i skön skärgårdsmiljö

Visa grannskap
Beskrivning

Tollare i Nacka – modernt boende i skön skärgårdsmiljö

I Nacka utanför Stockholm växer ett helt nytt bostadsområde fram. Tollare erbjuder en fantastisk miljö vid vattnet men också närhet till storstadens puls och shopping..

Området har succesivt vuxit fram och här finns blandad bebyggelse med allt från friliggande villor och parhus till härliga lägenheter med makalös utsikt över vattnet. Områdets självklara nav kommer att vara den soliga stranden med ett av Stockholms vackraste promenadstråk. Närheten till skog och natur gör det enkelt för dig som vill leva ett aktivt liv.

Bilder
Området
 • Tollare växer

  Håll dig uppdaterad om vad som händer i Tollare. Vi har samlat all information om pågående arbeten på en separat sida. Klicka in och läs mer.

  Läs mer om pågående arbeten
 • Nacka till centrala Stockholm på 20 minuter

  Med SL tar det bara 20 minuter från din toppmoderna bostad till Slussen i Stockholm. Busslinjerna kommer att få en ny linjesträckning med nya busshållplatser nära ditt hus eller lägenhet. Nya gång- och cykelvägar kommer också byggas så att du enkelt ska kunna ta dig till och från Tollare.

 • Barnvänliga Nacka

  I Tollare kommer du och din familj få bra möjligheter till ett aktivt uteliv. De fina naturområdena bjuder in till lek och du kommer aldrig ha långt till lekplatsen. Vill barnen springa av sig kan du ta med dig bollen till någon av de planerade bollplanerna.

Fakta om närområdet
20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning

Tollare

Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Slutsålt

Tidigare bostadsområden i Tollare

Hus i Tollare Platå, Tollare Valsparken och Västra Hällmarken

I Tollare Platå har vi byggt 15 fristående hus mitt i grönskan. Här njuter de boende av skogsutsikt till frukost. Husen i Tollare Valsparken ligger runt en naturmark som är centralt placerad i området. Från området kan de boende ta en kort promenad bort mot hamnplan eller ta trapporna ner till områdets nav, stranden utmed Lännerstasundet. I Västra Hällmarken har vy byggt 18 hus på två eller tre våningar med naturskönt läge.

Hitta liknande grannskap

Lägenheter i Tollare Torg

På Tollare Torg har vi byggt 82 lägenheter i ett gemytligt kvarter av stadsliknande karaktär runt den gemensamma gården. Husen är tre till åtta våningar höga där de högre husen ligger mot norr för att inte skymma kvällssolen från gården. Här tror vi att de boende kommer trivas länge.

Hitta liknande grannskap

Tollare Grindstugeparken

Omgiven av storlagen natur med vatten och skog som passar både för svampplockning och joggingturer, nära skolor och service finns Tollare Grindstugeparken. Lägenheterna är ljusa, bekväma och yteffektiva och finns i alla storlekar från små smarta ettor till välplanerade fyror.

Hitta liknande grannskap