Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

57, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Yteffektivt radhus mitt mellan storstadspuls och lugnande natur

När det nalkas festligheter passar vardagsrummet bra för findukningen liksom den soliga uteplatsen på baksidan. En trappa upp finns tre avskilda sovrum med ljusa ytor och bra förvaringslösningar.

För den träningsintresserade finns det goda potential för hurtig träning i det närliggande utegymet och i den löpvänliga skogen. Hemmavid kan du välja att ta en snabb dusch eller ett avkopplande bad i något av radhusets två badrum. Tröttnar du på småstadsidyllen för en stund finns innerstadsvimlet inom ett bekvämt pendlingsavstånd med både pendeltåg och bil.

Entré och hall

Med ett uppvärmt klinkergolv och en rymlig skjutdörrsgarderob ger hallen alltid ett välkomnade intryck när du kommer hem. Rakt fram är dörren till nedervåningens badrum och till vänster fortsätter du till köket och sedan vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök kan du laga middagen med energisnål spis och ugn medan storhandlingen ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym. Med några steg mot nedervåningens baksida kommer du till vardagsrummet som är den bästa platsen för mysiga filmkvällar med tillhörande chipsskålar.

Uteplats

Duka upp till fest på din egna uteservering medan barnen leker på gräsmattan eller i den närliggande lekparken. På baksidan finns även ett fristående uteförråd med plats för krukor, gräsklippare och verktyg.

Sovrum 1

Här i hemmets största sovrum går det att speja ut mot omgivningarna i sydväst och gömma klädhögen bakom praktiska skjutdörrar. Rummets 14 kvadratmetrar tar gärna hand om den sköna dubbelsängen med tillhörande nattduksbord.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg ligger de två andra sovrummen med utsikt mot gatan och framsidan. Här inne kan barnen bygga sagoslott och tapetsera med idolplanscherna. Varje rum har också varsina garderober med plats till smått och gott.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum har stilrent helkaklade väggar, uppvärmda klinkergolv, kommoder och spegelskåp. Intill sovrummen ligger badrummet med badkar, och på nedervåningen finns det andra badrummet med dusch.

Tvättstuga

När tvättkorgen svämmar är det dags att titta in hemmets tvättstuga. Här inne kan du rengöra och torkar kläderna med energieffektiva maskiner medan rummets arbetsbänk underlättar strumpletningen.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum