Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

57, 4 Rum, 92 m²

Yteffektivt radhus mitt mellan storstadspuls och lugnande natur

När det nalkas festligheter passar vardagsrummet bra för findukningen liksom den soliga uteplatsen på baksidan. En trappa upp finns tre avskilda sovrum med ljusa ytor och bra förvaringslösningar.

För den träningsintresserade finns det goda potential för hurtig träning i det närliggande utegymet och i den löpvänliga skogen. Hemmavid kan du välja att ta en snabb dusch eller ett avkopplande bad i något av radhusets två badrum. Tröttnar du på småstadsidyllen för en stund finns innerstadsvimlet inom ett bekvämt pendlingsavstånd med både pendeltåg och bil.

Entré och hall

Med ett uppvärmt klinkergolv och en rymlig skjutdörrsgarderob ger hallen alltid ett välkomnade intryck när du kommer hem. Rakt fram är dörren till nedervåningens badrum och till vänster fortsätter du till köket och sedan vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök kan du laga middagen med energisnål spis och ugn medan storhandlingen ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym. Med några steg mot nedervåningens baksida kommer du till vardagsrummet som är den bästa platsen för mysiga filmkvällar med tillhörande chipsskålar.

Uteplats

Duka upp till fest på din egna uteservering medan barnen leker på gräsmattan eller i den närliggande lekparken. På baksidan finns även ett fristående uteförråd med plats för krukor, gräsklippare och verktyg.

Sovrum 1

Här i hemmets största sovrum går det att speja ut mot omgivningarna i sydväst och gömma klädhögen bakom praktiska skjutdörrar. Rummets 14 kvadratmetrar tar gärna hand om den sköna dubbelsängen med tillhörande nattduksbord.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg ligger de två andra sovrummen med utsikt mot gatan och framsidan. Här inne kan barnen bygga sagoslott och tapetsera med idolplanscherna. Varje rum har också varsina garderober med plats till smått och gott.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum har stilrent helkaklade väggar, uppvärmda klinkergolv, kommoder och spegelskåp. Intill sovrummen ligger badrummet med badkar, och på nedervåningen finns det andra badrummet med dusch.

Tvättstuga

När tvättkorgen svämmar är det dags att titta in hemmets tvättstuga. Här inne kan du rengöra och torkar kläderna med energieffektiva maskiner medan rummets arbetsbänk underlättar strumpletningen.

Hemfakta

Bostad
57
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum