Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

55, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Lev mitt i den naturnära småstadsidyllen

Ditt nya hem ligger trivsamt intill kvarterets grönområde, och med en kort promenad finns natursköna promenadstråk i skogen. Där hemma väntar tre sovrum, två badrum och ett socialt entréplan.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ljusa rum och stilrena material smart blandat med hållbara lösningar och energieffektiva vitvaror. På baksidan ligger den egna uteplatsen med både ett avskilt- men också med ett soligt sydvästläge.

Entré och hall

Efter den kalla vinterpromenaden kan det vara skönt att veta att hallens uppvärmda klinkergolv väntar på att få värma dina kyliga fötter. När du kliver in och tittar åt höger så ser du smidiga skjutdörrar som gömmer bra förvaring till ytterkläderna.

Kök och vardagsrum

Här i ditt nya kök väntar de rymliga bänkarna, den energisnåla spisen och ugnen på att få hjälpa dig med veckans alla matlagningsstunder. Inne i hemmets största rum möts du av 21 lättmöblerade kvadratmetrar passande för den sköna soffan med tillhörande filmkvällar. Härifrån kan du titta ut mot baksidans omgivningar i sydväst.

Uteplats

Den härliga uteplatsen blir familjens förlängda vardagsrum när utomhusvärmen tillåter. Här ute kan ni äta middagar, frukostar och kvällsmål medan den kreativa trädgårdsmästaren påtar i baksidans trädgårdsland. Intill ligger också det fristående uteförrådet med utrymme till utemöbler och redskap.

Sovrum 1

Det större sovrummet vetter mot baksidan och har bra förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrarna. Det ryms att möblera med dubbelsäng, sängbord och mysiga ljuskällor så att du kan skapa en trivsam sovmiljö.

Sovrum 2 och 3

Familjens mindre medlemmar kommer att trivas bra i de två sovrummen som vetter mot framsidan på övervåningen. Varje rum mäter nio kvadrat vilket ger plats för lekstunder, sänghoppning och färgboksmålning.

Badrum 1 och 2

Under natten kan det vara bekvämt att ha övervåningens badvänliga badrum strax utanför de tre sovrummen. Nedför trappan och i anslutning till hallen ligger det andra badrummet med smidig duschhörna. Båda rummen har helkaklade väggar och lättskötta klinkergolv.

Tvättstuga

Medan diskmaskinen sköter disken i köket så grejar den miljövänliga tvättmaskinen och torktumlaren med smutstvätten. Här inne i tvättstugan finns även en underlättande arbetsbänk bra för bland annat klädvikningen.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum