Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

53, 4 Rum, 92 m²

Familjens nya radhus med soligt gavelläge

Välkommen till lummiga trädgårdkvarter nära till grönområden och trivsam natur. Även hemmavid kan du smaka på naturen på den egna uteplatsen och gräsmattan med plats för lummiga växter.

Medan pastan kokar på den energisnåla spisen kan du hämta in sommargrönsakerna från baksidans lilla trädgårdsodling. I köket väntar en trivsam matlagningsmiljö som gör veckans alla måltider till en rolig återkomst i schemat. Uppför trappan ligger de tre sovrummen, och även ett av hemmens badrum som har avkopplande badkar.

Entré och hall

Intill entrén på framsidan kan du ställa ett mindre bord med stolar perfekt till förmiddagsfikat med grannen. Väl innanför ytterdörren möts du av yteffektiv hall med rymlig skjutdörrsgarderob och slitstarkt golvklinkers.

Kök och vardagsrum

I köket ryms matbordet med fyra till sex sittplatser som även kan kompletteras av ett lite större middagsbord i vardagsrummet, perfekt för festmåltiderna. I familjens största rum ryms även en skön soffa med tillhörande fåtölj och stilren matta. Här inne faller ljuset in genom de vida fönsterna som vetter mot den sydvästliga baksidan med uteplatsen.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på det solvänliga trädäcket med utsikt mot baksidans omgivningar mot kvarterets lekpark och grönområde. Här bakom huset ligger även ett uteförråd med bra plats till förvaringen av sådant som behöver smidig förvaring.

Sovrum 1

Det större av de tre sovrummen ligger på övervåningens baksida och har plats för dubbelsängen och nattduksborden. Du kan även inreda med mysig belysning och trivsamma tyger för att skapa en skön miljö för återkopplingen. Rummet har också en platsbyggd skjutdörrsgarderob med rum för kläderna.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen fast mot framsidan hittar du de mindre sovrummen som mäter nio kvadratmeter vardera. Dessa ytor kan du inreda till arbetskontoret, barnkammaren eller kanske det mysiga gästrummet perfekt när du får långväga besök.

Badrum 1 och 2

Intill hemmets tre sovrum ligger ett utav badrummen, medan det andra ligger i anslutning till hallen. De båda rummen har stilrent kaklade väggar och vattenburen golvvärme under det lättstädade klinkergolvet. Övervåningens badrum har skönt badkar, och nedervåningens badrum har bra duschhörna.

Tvättstuga

Mitt emellan köket och vardagsrummet ligger dörren in till din nya tvättstuga med bra arbetsbänk och hemmets värmepump. Här inne kan du tvätta och rengöra smutstvätten med energisnål tvättmaskin och torktumlare.

Hemfakta

Bostad
53
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum