Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

46, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Smart planerat radhus i familjevänliga Sten

Ett stenkast från hemmets baksida planeras kvarterets egna lekpark och grönområde. En kortare promenad bort väntar även skogens äventyr och natur på att få upptäckas av familjens alla medlemmar.

Den egna uteplatsen på baksidan tillåter eftermiddagsavkoppling i skönt solljus och avskilt läge. Inne i ditt nya radhus ligger ljusa rum med lättmöblerade ytor passande för hela familjen. Under vinterhalvåret kan det vara skönt att veta att hemmet har värmande golvvärme som blir en trivsam detalj för de frusna fötterna.

Entré och hall

Din nya hall gömmer mer än ögat kan se. Under fötterna ligger ett uppvärmt och lättstädat klinkergolv, medan skjutdörrarna till höger gömmer förvaringen till ytterkläderna. Rakt fram finns nedervåningens badrum, och till vänster väntar köket.

Kök och vardagsrum

Mot hemmets baksida ligger det ljusa vardagsrummet med bra plats till den mysiga soffan, mattan och fåtöljen. Rummet binds luftigt ihop med köket som är platsen för veckans alla måltider. Bakom luckorna finns bra förvaringsmöjligheter, och inne i kylen och frysen med fullhöjdsvolym ryms råvarorna gott och väl.

Uteplats

Hit ut kan du bjuda vännerna till den egna uteserveringen medan barnen leker i den intilliggande lekparken eller på baksidans gräsmatta. Förutom goda potential för lummiga växter finns även hemmets fristående uteförråd här.

Sovrum 1

På övervåningen och med utsikt mot baksidan ligger hemmets största sovrum. Det finns bra med utrymme för dubbelsängen med tillhörande sängbord. Även här finns en yteffektiv skjutdörrsgarderob bra till förvaringen av kläderna.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum ger plats till familjens mindre medlemmar och rymmer sängen, skrivbordet och hyllan. I varje rum finns även en platsbyggd garderob bra för barnens kläder. En rolig detalj är att härifrån kan barnen speja ut mot äventyren på gatan.

Badrum 1 och 2

I övervåningens badrum kan du låsa in dig och ta ett långt och avkopplande bad, som tur är finns också nedervåningens badrum om någon annan i familjen stöter på nödens lag. Radhusets två badrum har ljust kaklade väggar och stilrent golvklinkers.

Tvättstuga

Vägg i vägg med nedervåningens badrum ligger tvättstugan med energieffektiva maskiner, praktisk arbetsbänk, rostfri ho och hemmets värmepump. Här inne kan du också förvara korgen för smutstvätten och självklart de nödvändiga tvättprodukterna.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum