Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjens yteffektiva radhus med ljust gavelläge

Ditt välplanerade radhus ger plats för både skön avkoppling och trevliga sällskap. På baksidan väntar den soliga uteplatsen, den odlingsvänliga gräsmattan och lite längre bort – kvarterets park.

I grannskapet finns mysiga gator, grönområden och ytor perfekta att fika med grannen på. För den träningsintresserad väntar den närliggande skogen med olika löprundor på att få upptäckas tillsammans med områdets utegym. Innanför din ytterdörr möts du av öppna och smart planerade ytor, där festmiddagar och andra högtider ryms gott och väl.

Entré och hall

I hallen finns en platsbyggd skjutdörrsgarderob med rum för både ytterkläder och hemmets städmanicker. Under fötterna ligger ett lättstädat klinkergolv som även gömmer vattenburen golvvärme. Golvvärmen återfinns på hela entréplanet men även uppe i övervåningens badrum.

Kök och vardagsrum

I köket kan familjen hjälpas åt vid matlagningen på de rymliga bänkarna, medan spisen och ugnen energieffektivt tar hand om tillagningen. Köksfönstret vetter mot den östliga framsidan och därintill platsar matbordet med flera sittplatser. I vardagsrummet kan du möblera med den snygga designsoffan, mattan och fåtölj passande för fredagskvällarna.

Uteplats

Uteplatsens stilrena trädäck rymmer trevliga grillkvällar och soliga fikastunder. Vidare ute på gräsmattan finns det goda potential för de gröna fingrarna medan baksidans uteförråd bäst förvarar trädgårdsredskap, utemöbler och pulkor.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum ger den ljusa ekparketten plats för din sköna dubbelsäng, nattduksbord och en mindre byrå. Härifrån går det att speja ut mot baksidans omgivningar medan kläderna hänger bakom skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger också de två mindre sovrummen som passar lika bra till hemmakontoret som till gästrummet eller också - barnens frizoner. Ljuset vetter in till de båda rummen från hemmets östliga framsida med utsikt mot gatan.

Badrum 1 och 2

Smidigt placerad intill hemmets tre sovrum ligger övervåningens badrum med badkar, kommod och spegelskåp. En trappa ner och vid hallen ligger hemmets andra badrum med dusch. Väggarna är helkaklade och lättstädade, medan golvet är uppvärmt och lagt med stilren klinkers.

Tvättstuga

Med den egna tvättstugan kan du tvätta när du vill under dygnets alla timmar. Här inne väntar den miljösnälla tvättmaskinen och torktumlaren på att få tvätta och torka familjens kläder, medan arbetsbänken rymmer förvaring eller underlättar tröjvikningen.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum