Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

43, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Ditt nya hem ett stenkast från naturens lugn

Ta med barnen på picknick bland höstens vackra färger i den närliggande skogen, eller varför inte cykla in till butikerna i Västerhaninge centrum. Även storstadspulsen finns inom pendlingsavstånd.

Även hemmavid kan du få ta del av naturens luft och värme på den egna uteplatsen som vetter mot sydost. Innanför dörren ligger ett luftigt och välplanerat entréplan med plats för festmiddagarna med vännerna, och direkt uppför trappan väntar tre sovrum på att du ska sätta din egen prägel med ljuskällor och möbler.

Entré och hall

Kliv in i ditt nya radhus och till hallens skönt uppvärmda klinkergolv. Här på golvet kan barnen lära sig knyta skorna och direkt till höger finns den rymliga skjutdörrsgarderoben med bra plats till förvaringen av ytterkläderna.

Kök och vardagsrum

Här i hemmets kök väntar den energisnåla spisen och ugnen på att få börja tillaga familjens alla måltider. Storhandlingen ryms bra i kylen och frysen med praktisk fullhöjdsvolym. Entréplanet binder ihop köket med vardagsrummet som är bästa platsen för den sköna soffan och bokläsare-fåtöljen.

Uteplats

Här på soldyrkarens egna trädäck kan du inreda med utemöblerna och de trivsamma växterna. Trädäcket övergår stilrent till baksidans gräsmatta som ger goda potential för familjens egna trädgårdsmästare. På baksidan ligger även det fristående uteförrådet med plats till förvaringen av skidor, krukor och redskap.

Sovrum 1

Här i hemmets största sovrum kan barnen hoppa i dubbelsängen medan föräldrarna inte ser. Längs rummets ena vägg göms bra förvaringssystem för kläderna bakom yteffektiva skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg mot övervåningens framsida. Härifrån kan nyfikna små ögon spana på äventyren på framsidan och gatan. Det ryms en säng, ett skrivbord och hylla. Det finns även en platsbyggd garderob i varje rum med bra plats till förvaring.

Badrum 1 och 2

Medan övervåningens badrum med badkar ockuperas av barnen kan du smita ner till nedervåningens badrum med dusch. Ditt nya hem har två helkaklade badrum med skönt uppvärmda klinkergolv glädjande för huttrande vinterfötter.

Tvättstuga

Intill utrymmet mellan kök och vardagsrum väntar din tvättstuga på att få hjälpa dig med familjens smutsiga kläder. Här inne kan du tvätta och torka med klimatsmarta maskiner, medan den ergonomiska arbetsbänken underlättar vikning och sortering.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum