Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41, 4 Rum, 92 m²

Aktivt liv mitt mellan skogen och storstaden

Oavsett om du föredrar lugna stunder i naturen eller trivsamma dagar på Söder är grannskapet i Sten en perfekt plats. Innanför dörren hittar du ett smart planerat och sällskapligt hem.

När du kommer in till ditt nya hem möts du av entréplanets luftiga ytor som binder ihop rummen till en trivsam och social miljö. Hit kan du bjuda vännerna på festmiddagar, eller varför inte mysa ner i soffan framför favoritfilmen. En trappa upp ligger hemmets alla sovrum som du enkelt kan sätta din egen prägel i för att skapa en avkopplande sovmiljö.

Entré och hall

Intill framsidans entré kan du parkera ett mindre bord med stolar perfekt för fikastunden med grannen. Väl inne i din nya hall ligger ett lättstädat och vädertåligt klinkergolv under fötterna. Ytterkläder och skor har en rymlig plats bakom hallens skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Från hallen kommer du till det ljusa köket med fönster som vetter mot framsidan. Här kan du laga veckans alla måltider med energisnåla vitvaror och med hjälp av rymliga bänkar blir köket en trivsam miljö för matlagningen. Hemmets största rum vetter mot baksidan och har ett vackert ljusinsläpp från sydost. Ytorna är lättmöblerade och rymmer den bekväma soffan och fåtöljen.

Uteplats

I anslutning till vardagsrummet når du baksidans trivsamma uteplats med trädäck. Det finns plats för bordet och stolarna men också för lummiga blomster som även kan odlas ute på gräsmattan. Intill finns också hemmets egna uteförråd med plats till förvaring av exempelvis pulkor och spadar.

Sovrum 1

Det större av de tre sovrummen mäter 14 kvadratmeter och ger platsen för den breda och sköna dubbelsängen med tillhörande sängbord. Om du undrar var kläderna kan gömmas bäst, finns en rymlig skjutdörrsgarderob längs rummets ena vägg.

Sovrum 2 och 3

Med några steg mot övervåningens framsida hittar du de två andra sovrummen som mäter nio kvadratmeter vardera. I varje rum finns platsbyggda garderober och fönsterna vetter mot den nordvästliga framsidan.

Badrum 1 och 2

I övervåningens badrum kan barnen leka havsmonster i badkaret utan några som helst bekymmer då väggarna är helkaklade. Badrummet på nedervåningen har också helkaklade väggar med en duschhörna.

Tvättstuga

Medan pastan kokar på spisen kan du gå till den intilliggande tvättstugan och lägga i tvätten i den energieffektiva tvättmaskinen. Här i din egen tvättstuga finns en praktisk arbetsbänk som underlättar letandet av barnens små strumpor, men även en rostfri ho bra för att gnugga bort grövre fläckar.

Hemfakta

Bostad
41
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum