Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

39, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Längta hem till idyllen i Sten

Med ett välplanerat radhus på två våningar kan du bjuda hem vännerna till festmiddagen eller spendera lördagskvällen framför favoritfilmen i den sköna soffan.

Ditt nya hem är som gjort för sällskapen men också för den behövliga egentiden. Utanför väntar ett mysigt kvarter med grönområden och lekpark runt hörnet. Vill du ge dig ut på en svettig joggingtur finns det bra löpspår och utegym i den närliggande skogen. Radhuset har ett skönt gavelläge.

Entré och hall

Välkomna hem dina gäster till hallen med rymlig skjutdörrsgarderob och ett uppvärmt klinkergolv. Behöver någon snabb tillgång till toaletten finns nedervåningens badrum rakt fram, medan köket väntar in till vänster.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet faller ljuset in från den sydöstliga baksidan på den stilrena ekparketten. Det ryms en skön soffa, fåtölj och mysiga ljuskällor. I hemmets kök hittar du energieffektiva vitvaror intill smarta förvaringslösningar och rymliga tillagningsytor. Du kan parkera matbordet intill köksfönstret som ger bra utsikt mot äventyren på framsidan.

Uteplats

Intill vardagsrummet finns baksidans uteplats med rymligt trädäck. Hit kan du bjuda vännerna till den egna uteserveringen, medan gräsmattan ger plats till barnens lek och stoj. På baksidan ligger även ditt uteförråd med bra plats till förvaringen.

Sovrum 1

Efter en lång arbetsdag kan det vara skönt att komma hem till den mjuka dubbelsängen. Här i hemmets största sovrum kan du sätta din egen prägel med ljuskällor och tavlor för att skapa en avkopplande sovmiljö. Längs rummets ena vägg göms bra förvaringsmöjligheter till kläderna bakom skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Tar du några steg mot övervåningens framsida hittar du hemmets två mindre sovrum. Här inne kan du inreda till barnkammaren, hemmakontoret eller varför inte det mysiga gästrummet. I varje rum vetter fönsterna ut mot framsidan.

Badrum 1 och 2

Familjens badfena kommer att föredra övervåningens badrum med helkaklade väggar och plaskvänligt badkar. En trappa ner väntar snabbduscharens favorit i nedervåningens badrum - hörnduschen. Hemmets två badrum har kommoder och uppvärmda klinkergolv.

Tvättstuga

När tvättkorgen svämmar över kan du enkelt rengöra och torka familjens kläder i hemmets egna tvättstuga. Här inne står tvättmaskinen och torktumlaren intill varandra för att ge plats åt den ovanliggande arbetsbänken.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum