Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

38, 4 Rum, 92 m²

Välkommen till ett välplanerat radhus med skönt gavelläge

Ställ bilen och ta cykeln till vardagshandlingen i Västerhaninge centrum, eller varför inte ta en uppfriskande promenad till den närliggande skogen. Hemma väntar ett yteffektivt hus på två våningar.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ett ljust och luftigt entréplan som passar bra för helgmiddagarna och större sällskap. Under fötterna ligger ett stiligt golvklinkers och en vacker ekparkett och på väggarna är det enkelt för dig att sätta din egen prägel med tavlor, ljuskällor och tyger.

Entré och hall

Intill entrén på framsidan kan du möblera med ett mindre bord med stolar som passar bra till eftermiddagskaffet. Från entrén når du hemmets hall som har gott om förvaring till ytterkläderna och skorna bakom de praktiska skjutdörrarna.

Kök och vardagsrum

I hemmets kök kommer familjens egna kock att stormtrivas bland smarta förvaringslösningar, energieffektiva vitvaror och snygg design. Intill köksfönstret som vetter mot den nordvästliga framsidan kan du parkera matbordet med tillhörande stolar. Vidare in i vardagsrummet finns det plats för viktigt och skönt soffhäng samt ett kompletterande middagsbord för de finare dukningarna.

Uteplats

Familjens avskilda uteplats blir sommarens bästa plats för middagar och kaffestunder. Trädäcket övergår smidigt till baksidans gräsmatta som ger plats för den kreativa odlingsmästaren. Intill ligger även ett fristående uteförråd med bra plats till förvaringen av utemöbler, redskap och annat.

Sovrum 1

Från baksidan kan du se upp mot det största sovrummets fönster. Väl uppe på övervåningen möts du av ett 14 kvadratmeter stort rum med utrymme för dubbelsängen och nattduksborden. Väntar du gästar och behöver snabbt gömma klädhögen finns som tur är den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum mäter nio kvadratmeter vardera och funkar lika bra till barnens rum som till arbetsrummet. I varje rum finns en platsbyggd garderob och fönster som vetter mot den nordvästliga framsidan.

Badrum 1 och 2

Hemmets båda badrum har helkaklade väggar och uppvärmda klinkergolv. Däremot har övervåningens badrum ett avkopplande badkar medan nedervåningens badrum passar den som älskar snabba duschar.

Tvättstuga

Här i ditt nya hem har du ett eget rum för tvättandet och vikandet. Inne i tvättstugan väntar miljösnälla maskiner på att rengöra och torka familjens alla kläder, och den ovanliggande arbetsbänken underlättar både sorteringen och vikningen.

Hemfakta

Bostad
38
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum