Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

38, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Välkommen till ett välplanerat radhus med skönt gavelläge

Ställ bilen och ta cykeln till vardagshandlingen i Västerhaninge centrum, eller varför inte ta en uppfriskande promenad till den närliggande skogen. Hemma väntar ett yteffektivt hus på två våningar.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ett ljust och luftigt entréplan som passar bra för helgmiddagarna och större sällskap. Under fötterna ligger ett stiligt golvklinkers och en vacker ekparkett och på väggarna är det enkelt för dig att sätta din egen prägel med tavlor, ljuskällor och tyger.

Entré och hall

Intill entrén på framsidan kan du möblera med ett mindre bord med stolar som passar bra till eftermiddagskaffet. Från entrén når du hemmets hall som har gott om förvaring till ytterkläderna och skorna bakom de praktiska skjutdörrarna.

Kök och vardagsrum

I hemmets kök kommer familjens egna kock att stormtrivas bland smarta förvaringslösningar, energieffektiva vitvaror och snygg design. Intill köksfönstret som vetter mot den nordvästliga framsidan kan du parkera matbordet med tillhörande stolar. Vidare in i vardagsrummet finns det plats för viktigt och skönt soffhäng samt ett kompletterande middagsbord för de finare dukningarna.

Uteplats

Familjens avskilda uteplats blir sommarens bästa plats för middagar och kaffestunder. Trädäcket övergår smidigt till baksidans gräsmatta som ger plats för den kreativa odlingsmästaren. Intill ligger även ett fristående uteförråd med bra plats till förvaringen av utemöbler, redskap och annat.

Sovrum 1

Från baksidan kan du se upp mot det största sovrummets fönster. Väl uppe på övervåningen möts du av ett 14 kvadratmeter stort rum med utrymme för dubbelsängen och nattduksborden. Väntar du gästar och behöver snabbt gömma klädhögen finns som tur är den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum mäter nio kvadratmeter vardera och funkar lika bra till barnens rum som till arbetsrummet. I varje rum finns en platsbyggd garderob och fönster som vetter mot den nordvästliga framsidan.

Badrum 1 och 2

Hemmets båda badrum har helkaklade väggar och uppvärmda klinkergolv. Däremot har övervåningens badrum ett avkopplande badkar medan nedervåningens badrum passar den som älskar snabba duschar.

Tvättstuga

Här i ditt nya hem har du ett eget rum för tvättandet och vikandet. Inne i tvättstugan väntar miljösnälla maskiner på att rengöra och torka familjens alla kläder, och den ovanliggande arbetsbänken underlättar både sorteringen och vikningen.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum