Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

37, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Familjens nya oas mitt i småstadsidyllen

Oavsett om det nalkas middag i köket eller filmys i soffan är familjens nya radhus en bra plats för sällskap. Entréplanets luftiga planlösning passar helt enkelt utmärkt till festmiddagar och barnlek.

Välkommen till trivsamma kvarter i Sten med egna grönområden och lekplats. Med några minuters promenad når du skogens lugn och en cykeltur bort finns vardagsinhandlingen i Västerhaninge centrum. Om du tröttnar på lugnet finns även storstadsvimlet i innerstan inom bekvämt pendlingsavstånd.

Entré och hall

När du kommer in i hemmets hall ser du nedervåningens badrum rakt fram, skjutdörrsgarderoben direkt till höger och köket in till vänster. Under fötterna ligger ett lättstädat och uppvärmt klinkergolv skönt för frusna vinterfötter.

Kök och vardagsrum

Hemmets sociala mittpunkt är köket och vardagsrummet som öppet binds ihop till en luftig nedervåning. I köket göms rymliga skåp bakom luckorna med plats för servisen, glasen och kopparna. Maten kan du förvara i kylen och frys med fullhöjdsvolym för att sedan tillaga på den energisnåla spisen eller i ugnen. Mot baksidan ligger vardagsrummet med plats för den sköna soffan, fåtöljen och snygga tavlor.

Uteplats

Under årets varmare månader blir uteplatsens trädäck en förlängd arm av hemmets vardagsrum. Här kan du enkelt sätta din egen prägel med lummiga växter, bord och stolar. Ute på gräsmattan finns det plats för en mindre rabatt och intill ligger det fristående uteförrådet med plats till förvaringen.

Sovrum 1

Uppför trappan och direkt till vänster hittar du ditt nya sovrum med plats för den breda dubbelsängen och nattduksborden. På den ljusa ekparketten kan du inreda med en matta, och kläderna förvarar du allra bäst bakom de yteffektiva skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Även familjens mindre medlemmar har sina varsina sovrum på övervåningen. Varje rum mäter nio kvadratmeter vardera och rymmer både säng, skrivbord och hylla. Det finns även en platsbyggd garderob, bra för barnens kläder.

Badrum 1 och 2

Om nedervåningens badrum med dusch är invaderat finns som tur är också övervåningens badrum med skönt badkar. Här i hemmets två badrum hittar du kommoder bra till toalettartiklarna, och under fötterna ligger ett uppvärmt golvklinkers.

Tvättstuga

När det nalkas tvättdags hittar du din egna tvättstuga alldeles intill utrymmet mellan kök och vardagsrum. Här inne kan du rengöra och torka familjens alla kläder med energieffektiva maskiner, medan den ergonomiska arbetsbänken underlättar klädvikningen.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum