Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

35, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Med utrymme för sociala umgängen och egentid

Kliv in i ditt nya hem med plats för födelsedagsfesten och barnkalaset. Uteplatsen på baksidan blir sommarens allra bästa tillhåll, medan övervåningen passar för den sköna vilan och egentiden.

Här i lummiga småstadskvarter hittar du miljömedvetna radhus nära till grönområden och naturvänliga löprundor. I grannskapet finns ett gemensamt uteförråd med bra trädgårdsredskap och gräsklippare som spar både på den egna plånboken och utrymmet. Ditt nya radhus ligger med ett trivsamt och avskilt gavelläge.

Entré och hall

Välkomna hem dina nära till ett uppvärmt klinkergolv här i hemmets ljusa hall. Jackor, skor och mössor förvaras smidigast bakom de ytsparande skjutdörrarna direkt till höger. Den som behöver springa till toaletten hittar badrummets dörr precis rakt fram.

Kök och vardagsrum

Bakom skåpsluckorna göms effektiva förvaringslösningar och på bänkarna ryms hackningen, bakningen och tillagningen av veckans måltider. Vid köksfönstret som vetter mot framsidan platsar matbordet passande för familjens frukostar och middagar som även kan kompletteras med ett större middagsbord i vardagsrummet. I hemmets största rum faller ljuset in från baksidan mot sydost.

Uteplats

Familjens soldyrkare kommer att må som allra bäst på baksidans uteplats med skön förmiddagssol. Trädäcket rymmer bordet, stolarna och mysiga blomväxter medan gräsmattan ger platsen för den egna grönsaksodlingen. På baksidan finns också ett eget uteförråd med utrymme för krukor, utemöbler och pulkor.

Sovrum 1

När ögonen blir tunga och gäsparna allt fler hittar du ditt nya sovrum mot övervåningens baksida. Den som tar detta rummet i sitt beslag får inreda med den sköna dubbelsängen, nattduksborden och en byrå eller hylla. Bakom skjutdörrarna förvarar du festblåsan, morgonrocken och jeansen.

Sovrum 2 och 3

Om gästerna behöver någonstans att övernatta, eller om du behöver ett eget hemmakontor så passar de två mindre sovrummen perfekt. Här inne ryms en säng, skrivbord och tavlor medan rummens varsina garderober ger utrymme till bra förvaring.

Badrum 1 och 2

Oavsett om du föredrar avkopplande bad eller snabba duschar kan du i radhusets två badrum göra båda. Intill sovrummen finns badrummet med badkar, och nere vid hallen finns badrummet med smidig hörndusch. Hemmets två badrum har helkaklade väggar och uppvärmda klinkergolv.

Tvättstuga

Här i ditt nya hem slipper du krångliga bokningssystem när du har tillgång till din helt egna tvättstuga. Strax nedanför trappan ligger hemmets tvättrum med energieffektiva maskiner och praktisk arbetsbänk.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum