Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

33, 4 Rum, 92 m²

Lev i ett välplanerat och klimatsmart radhus

Välkommen till den lummiga småstadsidyllen i Sten med naturen och skogen alldeles intill. Här väntar trivsamma kvarter med miljömedvetna hem, och storstadspulsen finns inom bekvämt pendlingsavstånd.

Även om du har naturen inom ett par minuters promenadavstånd blir den egna uteplatsen och gräsmattan på baksidan en uppskattad oas att återkomma till. Entréplanets smarta planlösningen binder snyggt ihop kök och vardagsrum till en ljus och öppen del med plats för sällskap och barnlek.

Entré och hall

När du kommer in i ditt nya hem möts du av en yteffektiv hall med en platsbyggd skjutdörrsgarderob och gruståligt klinkergolv. Rakt fram ser du dörren till nedervåningens badrum och direkt till vänster kommer du till köket.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet möts du av ett rikligt ljusinsläpp från fönstret som vetter mot baksidan i sydost. Du kan möblera med den stilrena soffan, fåtöljen och även ett middagsbord vid behov. Inne i köket finns bra förvaringslösningar och rymliga tillagningsytor bredvid energieffektiva vitvaror. Nedanför fönstret kan du parkera matbordet med fyra till sex sittplatser.

Uteplats

Det rymliga trädäcket på baksidan har plats för sommarens grillfester och söndagsbruncher. På gräsmattan kan de gröna fingrarna skapa kreativa rabatter och intill finns även hemmets egna uteförråd med plats för pulkor, gräsklippare och verktygen.

Sovrum 1

På övervåningen ligger ditt nya sovrum med gott om plats till den stora dubbelsängen och nattduksborden. Om du väntar gäster och behöver snabbt gömma klädhögen kan du slänga in dem smidigt i den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

En trappa upp ligger även de två andra sovrummen som passar lika bra till hemmakontoret som till barnens lekrum. Det ryms en säng, skrivbord och hylla intill rummens platsbyggda garderober.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum har ljust kakel på väggarna och uppvärmt klinker på golven. Övervåningens badrum ligger praktiskt intill sovrummen och har avkopplande badkar. En trappa ner väntar badrummet med smidig dusch.

Tvättstuga

Strax nedanför trappan ligger hemmets tvättstuga med effektiv tvättmaskin och torktumlare. Det finns en ergonomisk arbetsbänk som underlättar letningen av barnens strumpor, och även en rostfri ho som hjälper till när fläckar ska gnuggas bort.

Hemfakta

Bostad
33
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum