Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

29, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Radhus med gavelläge och rymlig uteplats

Bjud hem vännerna till den somriga grillfesten på baksidans uteplats med stilrent trädäck. Inne i vardagsrummet kan du också duka upp till festmåltid när vintern tagit anspråk på utomhusmiljöerna.

Med en egen uteplats är det enkelt att känna sig närmre naturen. Härifrån är det bara några minuter till lugna skogsrundor och hurtigare joggingturer. Väl innanför din entré möts du av ljusa och lättmöblerade ytor som du enkelt kan sätta din egen prägel på.

Entré och hall

Från hemmets framsida mot sydväst kliver du in till din nya hall med uppvärmt golvklinkers. Direkt till höger kan du hänga av dig jackan och ställa av skorna inne i den yteffektiva skjutdörrsgarderoben. Fortsätter du till vänster kommer du till köket och sedan vidare in till vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Vid köksbordet intill fönstret kan vännerna sitta och snicksnacka medan du rör om i grytorna och hackar grönsakerna på de bra tillagningsytorna. Bakom skåpen göms rymliga förvaringsmöjligheter med plats för kastruller, tallrikar och glas. När det nalkas filmmys är vardagsrummet den bästa platsen för skönt soffhäng med tillhörande godisskålar.

Uteplats

Från vardagsrummet går du ut till den sköna uteplatsen med stilrent trädäck. Här kan du möblera med bordet, stolarna och lummiga växter för att skapa en trivsam utemiljö. På baksidans gräsmatta kan du odla ännu mer växter och här finns även ditt uteförråd med god plats till förvaringen.

Sovrum 1

Uppför trappan och direkt till vänster ligger hemmets största sovrum med utsikt mot omgivningarna på baksidan. Den som tar detta rummet i beslag kan inreda med den stora dubbelsängen och hänga in kläderna bakom ytsparande skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen som passar bra som tonåringens hemvist och till hemmakontorets skrivbord. I varje rum finns en bra garderob med plats till förvaringen av kläder eller annat smått och gott.

Badrum 1 och 2

Som tur är har ditt nya radhus två badrum när barnen ockuperar övervåningens härliga badkar. Intill nedervåningens hall ligger badrummet med hörndusch. I båda rummen finns ljust kaklade väggar, kommoder och spegelskåp.

Tvättstuga

Här i tvättstugan hittar du den energisnåla tvättmaskinen och torktumlaren smart placerade intill varandra för att ge plats åt den ovanliggande arbetsbänken. Även elcentralen och hemmets värmepump har sin plats här inne.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum