Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Yteffektivt radhus nära till strövområden och lekpark

I mysiga grannskapet i Sten kan du möta sommaren på den egna uteplatsen eller i de närliggande naturområdena. Hemmavid finns flera rum med plats till hela familjen och de större middagarna.

Från vardagsrummets fönster och din nya uteplats kan du njuta av morgonsolen och utsikten mot kvarterets gemensamma lekpark med lummiga träd. Själva radhuset är bra planerat med lika mycket fokus på sällskapen som för egentiden. Övervåningens tre sovrum skapar plats för avskildhet medan nedervåningen ger plats för barnlek och spelkvällar.

Entré och hall

Bakom hallens skjutdörrar göms bra förvaringslösningar med plats för jackor och skor men också för hemmets viktiga dammsugare och skurhink. Din nya hall är luftig och öppnar upp mot köket till vänster.

Kök och vardagsrum

Kökets härliga fönster släpper in rikligt med ljus och bidrar till en trivsam miljö för veckans matlagning och middagar. Här finns det bra förvaringsmöjligheter och energisnåla vitvaror samsat intill bra ytor för hackning, vispning och bakning. I vardagsrummet finns det plats för familjens återkommande filmhäng med tillhörande chipsskålar. Det ryms även ett middagsbord med flera sittplatser.

Uteplats

Med den egna uteplatsen kan familjen skapa sin egna sommaroas med lummiga växter och färgglada blomster. Vidare ut på gräsmattan finns bra ytor för rabatter och i det intilliggande förrådet kan du förvara redskap och krukor.

Sovrum 1

Här uppe i hemmets största sovrum kan du ta många och långa sovmorgnar i din sköna dubbelsäng. Intill kan du parkera sängborden och en mindre byrå. Vill du ha någonstans att förvara kläder - finns som tur är en bra skjutdörrsgarderob med bra plats till skjortor, jeans och festblåsor.

Sovrum 2 och 3

Även familjens mindre medlemmar har två rum att skapa sina egna zoner i. Här ryms säng, skrivbord och hylla. För nyfikna ögon går det även att speja ut mot grannarnas äventyr på gatan.

Badrum 1 och 2

Det underlättar att ha två badrum när hela familjen ska fixa iordning sig på morgonen. Intill sovrummen finns badrummet med badkaret, och nedför trappan och intill hallen ligger badrummet med hörndusch. Båda rummen har helkaklade väggar och lättskött klinkergolv.

Tvättstuga

Vägg i vägg med nedervåningens badrum ligger ditt nya tvättutrymme med miljösnäll tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en underlättande arbetsbänk för sorteringen och vikningen. Om barnen spillt ner finskjortan går det att gnugga bort fläckarna i den rostfria hon.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum