Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

28, 4 Rum, 92 m²

Yteffektivt radhus nära till strövområden och lekpark

I mysiga grannskapet i Sten kan du möta sommaren på den egna uteplatsen eller i de närliggande naturområdena. Hemmavid finns flera rum med plats till hela familjen och de större middagarna.

Från vardagsrummets fönster och din nya uteplats kan du njuta av morgonsolen och utsikten mot kvarterets gemensamma lekpark med lummiga träd. Själva radhuset är bra planerat med lika mycket fokus på sällskapen som för egentiden. Övervåningens tre sovrum skapar plats för avskildhet medan nedervåningen ger plats för barnlek och spelkvällar.

Entré och hall

Bakom hallens skjutdörrar göms bra förvaringslösningar med plats för jackor och skor men också för hemmets viktiga dammsugare och skurhink. Din nya hall är luftig och öppnar upp mot köket till vänster.

Kök och vardagsrum

Kökets härliga fönster släpper in rikligt med ljus och bidrar till en trivsam miljö för veckans matlagning och middagar. Här finns det bra förvaringsmöjligheter och energisnåla vitvaror samsat intill bra ytor för hackning, vispning och bakning. I vardagsrummet finns det plats för familjens återkommande filmhäng med tillhörande chipsskålar. Det ryms även ett middagsbord med flera sittplatser.

Uteplats

Med den egna uteplatsen kan familjen skapa sin egna sommaroas med lummiga växter och färgglada blomster. Vidare ut på gräsmattan finns bra ytor för rabatter och i det intilliggande förrådet kan du förvara redskap och krukor.

Sovrum 1

Här uppe i hemmets största sovrum kan du ta många och långa sovmorgnar i din sköna dubbelsäng. Intill kan du parkera sängborden och en mindre byrå. Vill du ha någonstans att förvara kläder - finns som tur är en bra skjutdörrsgarderob med bra plats till skjortor, jeans och festblåsor.

Sovrum 2 och 3

Även familjens mindre medlemmar har två rum att skapa sina egna zoner i. Här ryms säng, skrivbord och hylla. För nyfikna ögon går det även att speja ut mot grannarnas äventyr på gatan.

Badrum 1 och 2

Det underlättar att ha två badrum när hela familjen ska fixa iordning sig på morgonen. Intill sovrummen finns badrummet med badkaret, och nedför trappan och intill hallen ligger badrummet med hörndusch. Båda rummen har helkaklade väggar och lättskött klinkergolv.

Tvättstuga

Vägg i vägg med nedervåningens badrum ligger ditt nya tvättutrymme med miljösnäll tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en underlättande arbetsbänk för sorteringen och vikningen. Om barnen spillt ner finskjortan går det att gnugga bort fläckarna i den rostfria hon.

Hemfakta

Bostad
28
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum