Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

27, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Välplanerade kvadratmetrar med sociala ytor och avskilda rum

Nedervåningens öppna och ljusa planlösning passar för middagarna och de större sällskapen. Här i ditt nya hem finns miljövänliga vitvaror, snygg design och praktiska förvaringslösningar.

Utanför i de grönskande kvarteren finns sociala ytor bra för fikastunden med grannen eller barnen. Intill baksidan ligger grannskapets egna grönområde med lekpark, perfekt för barnens äventyr. Innanför din ytterdörr sprider vattenburen golvvärme ut sig på hela entréplanet och återfinns även i övervåningens badrum.

Entré och hall

Välkomna hem gästerna till hallens uppvärmda golv. Till höger ryms jackorna, skorna och halsdukarna bakom ytsparande skjutdörrar, och rakt fram hittar du ett av hemmets två badrum.

Kök och vardagsrum

När det nalkas middagslagning möts du av kökets smarta förvaringslösningar och de yteffektiva köksbänkarna. Köksfönstret vetter mot framsidan i sydväst och intill kan du parkera middagsbordet med tillhörande sittplatser. Vardagsrummet blir platsen för filmhänget, spelkvällarna och festmiddagarna. Här ryms soffan, fåtöljen och ännu ett middagsbord.

Uteplats

Från ditt vardagsrum kan du smidigt ta dig ut på baksidans rymliga trädäck med stora potential att bli din egna uteservering. På baksidan finns gräsmattan med goda odlingsmöjligheter och det fristående uteförråd med plats till trädgårdsredskapen och barnens pulkor.

Sovrum 1

Från baksidan kan du titta upp mot fönstret till hemmets största sovrum. Väl inne igen möts du av ett 14 kvadratmeter stort rum med bra plats för den sköna dubbelsängen och nattduksborden. Har du inte hunnit städa undan kläderna kan du snabbt hysa in dem bakom garderobens skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Om dina gästar stannar för natten passar ett av de mindre sovrummen bra som hemmets gästrum, medan det andra kan inredas som hemmakontor eller som barnrum. I varje rum går det att speja ut mot äventyren på framsidan och vika in kläder i platsbyggd garderob.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum har ljust kaklade väggar och uppvärmda klinkergolv. Intill sovrummen finns badrummet med badkaret, och en trappa ner ligger badrummet med hörndusch.

Tvättstuga

Tänk vad skönt att ha en egen tvättstuga med plats för vikningen, sorteringen och tvättningen. Under rummets praktiska bänkyta väntar tvättmaskinen och torktumlaren på att få tvätta och torka familjens alla kläder.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum