Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Radhuset med egen uteplats och trädgård

Välkommen till grannskapet i Sten där du lever i en perfekt balans mellan naturens lugn och storstadens puls. Ditt nya hem är välplanerat med tre sovrum och har egen uteplats med odlingsmöjligheter.

Tänk dig att vakna upp och äta din söndagsfrukost på baksidans härliga trädäck. Under vintermånaderna ryms familjens vid matbordet i köket eller i den stora soffan i det ljusa vardagsrummet. Sist men inte minst är ditt nya hem skapat med hållbara material och energisnåla vitvaror vilket allt bidrar till husets Svanenmärkning.

Entré och hall

Välkomna hem dina nära och kära till hallens lättskötta och uppvärmda klinkergolv. Direkt in till höger ligger den yteffektiva skjutdörrsgarderoben med plats för ytterkläderna och dammsugaren.

Kök och vardagsrum

Medan pastan kokar på spisen kan du hämta in de egenodlade tomaterna från baksidans grönsaksodling. Här i köket ryms kastruller, tallrikar och koppar i smarta förvaringslösningar medan maten passar bäst inne i kylen och frysen med praktisk fullhöjdsvolym. Köket binds luftig ihop med vardagsrummet som har plats för den stora soffan, snygga mattan och mysiga ljuskällor.

Uteplats

När sommaren är som bäst blir uteplatsen hemmets förlängda vardagsrum. Hit ut kan du bjuda vännerna till den egna uteserveringen inrett med din egna stil.

Sovrum 1

På övervåningen hittar du hemmets alla sovrum varav det största vetter mot baksidan i nordost. PÅ golvet ryms den stora dubbelsängen med tillhörande sängbord. Behöver stuva undan kläderna gör du det bäst i förvaringslösningarna bakom skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Det två mindre sovrummen mäter nio kvadratmeter vardera och har varsina garderober. Du kan möblera till barnens rum eller kanske behöver du ett hemmakontor.

Badrum 1 och 2

Här i familjens radhus finns två badrum varav det ena har ett avkopplande badkar och det andra en praktisk hörndusch. På väggarna finns ljust kakel, och på golvet ser du ett stilrent klinkers.

Tvättstuga

I utrymmet mellan kök och vardagsrum ligger dörren in till hemmets egna tvättstuga. Här hittar du två maskiner smart placerade för att ge plats för den ovanliggande arbetsbänken som underlättar all tvättsortering- och vikning.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum