Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

23, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Bo ytsmart i soligt gavelläge

Med uteplats mot öst kan du under sommaren möta morgonsolen med guld i mun. Väl inne hittar du öppna och ljusa ytor perfekt till middagarna och barnlek. En trappa upp finns tre sovrum och linneskåp.

Ett stenkast från baksidan ligger grannskapets gemensamma lekpark med trivsamma sällskapsytor och en praktisk trädgårdsbod. Den egna gräsmattan går från baksidan runt hörnet till framsidan och ger plats för familjens egna trädgårdsmästare att skapa och påta i de egna rabatterna. Innanför dörren ligger ditt nya och klimatsmarta radhus som dessutom är Svanenmärkt.

Entré och hall

Kliv in på hallens uppvärmda och stilrena klinkergolv, samtidigt som du kan hänga av jackan bakom de yteffektiva skjutdörrarna. Rakt fram är dörren in till nedervåningens badrum, och direkt till vänster ligger köket.

Kök och vardagsrum

Här i ditt nya kök kan du koka pastan på den energisnåla spisen och grädda brödet i den miljösnälla ugnen. I skåpen hittar du bra med förvaringsmöjligheter och intill köksfönstret ryms bordet med fyra till sex sittplatser. Köket går luftigt vidare in i vardagsrummet som ger plats för den sköna soffan och den mysiga bokläsare-fåtöljen.

Uteplats

Ute på trädäcket kan du duka upp till sommarfest eller den somriga söndagsbrunchen. Härifrån kan du se ut mot omgivningarna mot nordost där kvarterets lekpark och umgängesytor ligger. På baksidan ligger även ditt egna uteförråd med plats för utemöbler och pulkor.

Sovrum 1

Den som tar det största sovrummet i beslag får 14 kvadratmeter att möblera dubbelsäng, nattduksbord och byrå på. Längs rummets ena vägg göms bra förvaringslösningar för dina kläder bakom ytsparande skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg ligger de två mindre sovrummen mot övervåningens framsida. Här kan familjens mindre medlemmar skapa lekhörnor tillsammans med sängen, skrivbordet och bokhyllan.

Badrum 1 och 2

För den badsugna finns övervåningens avkopplande badkar, medan nedervåningens badrum ger möjlighet till snabba duschar. Dessa två rum har ljusa och helkaklade väggar med ett uppvärmt och lättskött klinkergolv.

Tvättstuga

Här i ditt nya hem finns det konstant lediga tvättider eftersom att du har en egen tvättstuga till förfogande. Här inne väntar tvättmaskinen och torktumlaren på att få rengöra och torka familjens alla kläder, och den praktiska arbetsbänken underlättar strumpletningen och tvättsorteringen.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum