Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat radhus med möjlighet till fyra sovrum

Här i Sten ligger ett småstadsidylliskt grannskap mittemellan lugnande natur och storstadsvimlet i city. Ditt hem ger plats för de stora middagarna, och en trappa upp väntar tre avkopplande sovrum.

Välkommen till ditt nya radhus där natur och utomhusliv blir en integrerad del av vardagslivet. Inne har du ett smart utformat kök med bra köksbänkar och smidiga förvaringslösningar kombinerat med energieffektiva vitvaror. På bakisdan finns ett rymligt trädäck med plats för de somriga grillfesterna och den ekologiska grönsaksodlingen. En trappa upp finns allrummet som även kan byggas om till ett fjärde sovrum eller kanske ett hemmakontor.

Entré och hall

När du kommer in i den nya hallen finns utrymme för hatthylla och skoställ direkt till vänster om dig. Där bredvid finns även en garderob med plats för sådant som behöver snabb förvaring. På golvet ligger ett vädertåligt och lättstädat klinkers.

Kök och vardagsrum

Familjens egna kock kommer trivas bra bland kökets rymliga bänkar, smarta förvaringslösningar och miljövänliga vitvaror. Intill köksfönstret ryms ett större middagsbord med rum för flera sittplatser. Köket och vardagsrummet binds ihop luftig och här i hemmets största rum kan du enkelt sätta din egen prägel med egen stil och inredning.

Uteplats

Under årets varmare månader blir baksidans uteplats familjens förlängda vardagsrum med utrymme för middagarna med vännerna. Trädäcket övergår smidigt till den egna gräsmatta som ger plats för barnlek och färgstarka växter.

Sovrum 1

Efter en lång arbetsdag kan det vara oerhört skönt att slänga sig i den bekväma dubbelsängen. Här i hemmets största sovrum har du 13 kvadratmeter att möblera på, och dina kläder ryms bäst bakom de yteffektiva skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum mäter åtta kvadratmeter vardera och ger plats för barnens leksaker och säng, eller hemmakontorets skrivbord, bokhylla och dator. Från ena rummet kan du kika ut på framsidans äventyr, medan det andra har utsikt mot hemmets baksida.

Allrum och klädkammare

På övervåningen finns även en rymlig klädkammare med klädstång och hylla. Intill ligger det öppna allrummet som blir övervåningens sociala mittpunkt.

Badrum 1 och 2

I anslutningen till hallen ligger nedervåningens badrum med duschhörna och kommod. En trappa upp finns hemmets andra badrum med avkopplande badkar och spegelskåp. På golven finns uppvärmt klinkers och på väggarna ljust kakel.

Tvättstuga

När tvättkorgen är full hittar du din nya tvättstuga bredvid köket. Med smart placerade maskiner har det skapats plats för en bra ovanliggande arbetsbänk som underlättar sorteringen och vikningen. Här inne i tvättstuga finns även hemmets värmepump och städskåp.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum