Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

20, 5 Rum, 121 m²

Lev miljövänligt i idylliska trädgårdsstaden

Välkommen till grannskapet i Sten med närhet till lummig grönska och lugnande skogspromenader. Hemmavid väntar ett öppet och sällskapligt entréplan med plats för födelsedagsmiddagen och barnkalasen.

I kvarteret finns barnens lekplats och sällskapliga ytor att träffa grannare på. Från din framsida i sydost kommer du in till ditt ljusa hem med stora fönster och klimatsmarta lösningar såsom flera energisnåla maskiner och hållbara material. På övervåningen ligger ett större allrum som även kan byggas om till ett fjärde sovrum vid behov.

Entré och hall

I hallen möts du av ett slitstarkt klinkergolv som även underlättar städningen från grus och lera. Direkt till höger hittar du nedervåningens badrum, och till vänster finns platsen för familjens ytterkläder och skor.

Kök och vardagsrum

Från hallen når du vardagsrummet med bra utrymme för den snygga designsoffan och ett middagsbord. I köket kan du koka höstsoppan på den energieffektiva spisen, medan du skär upp brödet på den rymliga köksbänken. Behöver du storhandla ryms maten gott och väl i kylen och frysen med praktisk fullhöjdsvolym.

Uteplats

När du vaknar upp en tidig sommarmorgon kan det vara skönt att veta att den trivsamma uteplatsen väntar på dig. Här ute kan familjen äta frukostar, ha grillmiddagar och njuta av sommarvärmen i lugn och ro.

Sovrum 1

Uppför trappan väntar det stora sovrummet med platsen för dubbelsängen, sängborden och byrån. Om du väntar gäster och behöver stuva in klädhögen någonstans finns som tur är den rymliga skjutdörrsgarderoben med bra förvaringslösningar.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen passar bra till barnens lekhörnor. Här ryms även en säng, skrivbord och hylla. Det ena av rummen vetter mot baksidan, medan det andra vetter mot hemmets framsida.

Allrum och klädkammare

Efter en lång arbetsvecka kan det vara skönt att slänga sig i soffan framför en riktigt bra fredagsfilm. Här i allrummet finns det goda potential för mysiga filmkvällar och tv-spels-tävlingar. Intill trappan ligger även övervåningens klädkammare med klädstång och hylla.

Badrum 1 och 2

Om familjens mindre medlemmar ockuperar övervånings badkar, finns även bra duschmöjligheter nere i nedervåningens badrum. Hemmets två badrum har ljust kaklade väggar och lättskötta klinkergolv.

Tvättstuga

Med en helt egen tvättstuga finns det alltid en ledig tvättid. Här väntar den energieffektiva maskinerna på att få tvätt och torka familjens alla kläder, medan den rostfria hon passar för fläckborttagningen av barnens nedfläckade skjortor.

Hemfakta

Bostad
20
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum