Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

19, 5 Rum, 121 m²

Bo granne med grönskan och lugnet

Här i ditt välplanerade radhus bor du granne med lummig natur i charmig småstadsidyll. Hemmavid finns det goda förutsättningar för att skapa ett mysigt och sällskapligt hem.

Utanför din uteplats väntar den egna gräsmattan med plats för familjens egen trädgårdsmästares kreationer. Inom 3 kilometer når du vardagsinhandlingen i Västerhaninge centrum med gott utbud av matbutiker och annat behövligt. Tröttnar du på lugnet så finns även innerstan och Söder inom bekvämt pendlingsavstånd.

Entré och hall

Direkt när kliver in i ditt hem möts du av ljusinsläppet från vardagsrummets vida fönster. Under fötterna ligger ett lättskött klinkergolv som tål både gruset och sanden. Direkt till vänster finns utrymmet för jackorna, mössorna och skorna intill den platsbyggda garderoben.

Kök och vardagsrum

Här i ditt nya kök finns det bra ytor för att hacka, vispa och tillaga veckans alla måltider. Bakom köksluckorna göms bra förvaringslösningar med plats för servisen, glasen och kopparna. Vardagsrummet blir en plats för sällskap och fest likväl som för lugna stunder. Här kan du enkelt sätta din egen prägel med möbler, tyger och ljuskällor.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet når du den trivsamma uteplatsen med ett stilrent trädäck. Det finns bra med plats för bordet, stolar och härligt blomster som även gräsmattan ger plats för.

Sovrum 1

En trappa upp väntar hemmets alla sovrum varav det största vetter mot baksidan och har en ytsparande och praktisk skjutdörrsgarderob. På ekparketten ryms den breda dubbelsängen bredvid nattduksborden och en mindre byrå.

Sovrum 2 och 3

I varsin ände av övervåningen ligger även de mindre sovrummen som mäter åtta kvadratmeter vartdera. Rummen är enkla att möblera och passa lika bra som barnkammare som till hemmakontoret.

Allrum och klädkammare

Till höger om trappan ligger övervåningens klädkammare med plats för både hängande plagg och praktiska lådor. Här intill finns även det bästa rummet för långfilmshänget, det vill säga det rymliga allrummet med plats för stora soffan och tv-bänken.

Badrum 1 och 2

Under natten kan det vara skönt att veta att ett av badrummen ligger alldeles intill de tre sovrummen. Här inne kan du också ta sköna bad, medan nedervåningens badrum har en smidig duschhörna. I rummen finns helkaklade väggar och lättstädade klinkergolv.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga har en praktisk groventré från framsidan underlättande när barnen kommer hem med leriga stövlar. I tvättstugan kan du tvätta och torka kläderna med energisnål tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en bra arbetsbänk som underlättar vikningen av tröjorna och byxorna.

Hemfakta

Bostad
19
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum