Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo granne med grönskan och lugnet

Här i ditt välplanerade radhus bor du granne med lummig natur i charmig småstadsidyll. Hemmavid finns det goda förutsättningar för att skapa ett mysigt och sällskapligt hem.

Utanför din uteplats väntar den egna gräsmattan med plats för familjens egen trädgårdsmästares kreationer. Inom 3 kilometer når du vardagsinhandlingen i Västerhaninge centrum med gott utbud av matbutiker och annat behövligt. Tröttnar du på lugnet så finns även innerstan och Söder inom bekvämt pendlingsavstånd.

Entré och hall

Direkt när kliver in i ditt hem möts du av ljusinsläppet från vardagsrummets vida fönster. Under fötterna ligger ett lättskött klinkergolv som tål både gruset och sanden. Direkt till vänster finns utrymmet för jackorna, mössorna och skorna intill den platsbyggda garderoben.

Kök och vardagsrum

Här i ditt nya kök finns det bra ytor för att hacka, vispa och tillaga veckans alla måltider. Bakom köksluckorna göms bra förvaringslösningar med plats för servisen, glasen och kopparna. Vardagsrummet blir en plats för sällskap och fest likväl som för lugna stunder. Här kan du enkelt sätta din egen prägel med möbler, tyger och ljuskällor.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet når du den trivsamma uteplatsen med ett stilrent trädäck. Det finns bra med plats för bordet, stolar och härligt blomster som även gräsmattan ger plats för.

Sovrum 1

En trappa upp väntar hemmets alla sovrum varav det största vetter mot baksidan och har en ytsparande och praktisk skjutdörrsgarderob. På ekparketten ryms den breda dubbelsängen bredvid nattduksborden och en mindre byrå.

Sovrum 2 och 3

I varsin ände av övervåningen ligger även de mindre sovrummen som mäter åtta kvadratmeter vartdera. Rummen är enkla att möblera och passa lika bra som barnkammare som till hemmakontoret.

Allrum och klädkammare

Till höger om trappan ligger övervåningens klädkammare med plats för både hängande plagg och praktiska lådor. Här intill finns även det bästa rummet för långfilmshänget, det vill säga det rymliga allrummet med plats för stora soffan och tv-bänken.

Badrum 1 och 2

Under natten kan det vara skönt att veta att ett av badrummen ligger alldeles intill de tre sovrummen. Här inne kan du också ta sköna bad, medan nedervåningens badrum har en smidig duschhörna. I rummen finns helkaklade väggar och lättstädade klinkergolv.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga har en praktisk groventré från framsidan underlättande när barnen kommer hem med leriga stövlar. I tvättstugan kan du tvätta och torka kläderna med energisnål tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en bra arbetsbänk som underlättar vikningen av tröjorna och byxorna.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum