Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

18, 5 Rum, 121 m²

Naturnära boende med skönt gavelläge

Här i Sten har du aldrig långt till den svettiga löpturen och den lugna skogspromenaden. Utanför i kvarteret väntar barnens lekpark, sällskapsytor att möta grannar på och en gemensam trädgårdsbod.

I ditt nya radhus väntar sällskapliga ytor med plats för födelsedagsfester och spelkvällar. Behöver du tid för avkoppling finns en avskild uteplats och tre sovrum med goda återhämtningsmöjligheter. I köket kan du laga på energisnåla vitvaror och i tvättstugan kan du tvätta och torka kläderna med miljösnälla maskiner.

Entré och hall

Från framsidan mot sydost når du hemmets entré som tar dig vidare in i hallen. Under fötterna ligger ett vädertåligt och lättstädat klinkergolv, och direkt till vänster finns garderob med plats för ytterkläderna.

Kök och vardagsrum

För familjens egna kock blir hemmets kök en trivsam arbetsplats med smarta förvaringslösningar och vida tillagningsytor. Resten av familjen kan nyfiket vänta in middagen vid det stora matbordet som rymmer flera personer. Den öppna nedervåningen binder ihop köket med vardagsrummet som ger bra med plats för favoritsoffan och den sköna bok-läsar-fåtöljen.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på uteplatsen med stilrent trädäck. Här kan du sätta din egen prägel med utemöbler, lummiga blomster och mysiga ljuskällor. Baksidan gräsmatta har också plats för fler växter i det egna trädgårdslandet.

Sovrum 1

Den som tar beslag på hemmets större sovrum kan möblera med den sköna dubbelsängen och nattduksborden. I fönstret som vetter på baksidan kan du inreda med flera växter, och på motsatt sida i rummet ligger den praktiska skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen passar lika bra till hemmakontoret, gästrummet eller barnkammaren. Dessa rum mäter åtta kvadratmeter vardera och ger plats för säng, skrivbord och hylla.

Allrum och klädkammare

På fredagskvällarna kan hela familjens samlas i övervåningens allrum för att titta på familjefilmen med tillhörande godisskålar. Det finns även en gemensam klädkammare på övervåningen med bra hylla och klädstång.

Badrum 1 och 2

I övervåningens badrum kan du ta ett långt och avkopplande bad medan handduken torkar på handdukstorken. Behöver någon annan i familjen springa på toaletten finns som tur är också nedervåningens badrum med praktisk duschhörna. I båda rummen finner du kommoder och spegelskåp.

Tvättstuga

När det nalkas tvättid hittar du hemmets tvättstuga i anslutning till köket. Förutom tvättmaskin, torktumlare och rostfri ho finns även hemmets värmepump och praktiska städskåp här.

Hemfakta

Bostad
18
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum