Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

16, 5 Rum, 121 m²

Intill skogen och ängarna ligger ditt välplanerade radhus

Välkommen till den lummiga trädgårdsstaden med sällskapliga kvarter och bekvämt pendlingsavstånd till storstadsvimlet. Föredrar du skogspromenader finns flera stråk ett stenkast bort.

När du kliver in i ditt nya radhus möts du av ett ljust och socialt entréplan med plats för de större middagarna och de livliga barnkalasen. Går du upp till övervåningen hittar du tre sovrum och ett filmvänligt allrum som enkelt kan byggas om till ett fjärde sovrum om familjen väntar tillökning. På baksidan väntar ett rymligt trädäck och en gräsmatta med bra potential för grönsaksodlingen

Entré och hall

På hallens golv ligger ett lättstädat och uppvärmt klinkergolv skönt för vinterfrusna fötter. Till höger ligger nedervåningens badrum, och till vänster finns det förberedd plats för hatthyllan och skostället.

Kök och vardagsrum

Medan pastan kokar på den energisnåla spisen kan du hämta in dina färska tomater från din köksodling, och din storhandling ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym. Intill köksfönstret kan du möblera med det större matbordet som hela familjen får plats runt. På vardagsrumsgolvet kan du parkera den snygga soffan med tillhörande fåtölj och kuddar.

Uteplats

Med en egen uteplats kan du bjuda hem vännerna på den årliga kräftskivan. Här ute kan du spendera många varma timmar oavsett om du ska läsa i favoritboken eller dricka morgonkaffet. Ute på gräsmattan ryms barnens små äventyr och lummiga växter.

Sovrum 1

Uppför trappan ligger hemmets tre sovrum varav det större ligger mot hemmets baksida i nordväst. På parketten kan du enkelt sätta din egen prägel med dubbelsäng, sängbord och avkopplande ljuskällor. Kläderna ryms bäst bakom de ytsparande skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

I varsin enda av övervåningen ligger de två mindre sovrummen som passar lika bra som hemmakontor som till barnens lekrum. Här kan du möblera med säng, skrivbord och hylla.

Allrum och klädkammare

Sist men inte minst ligger även ett större allrum med plats för soffa och tv-bänk på övervåningen. Det finns även en rymlig klädkammare med plats för kläder, skor och annat som behöver snabb gömsel.

Badrum 1 och 2

Med hemmets två helkaklade badrum minskar eventuell köbildning vid familjens återkommande morgonrutiner. Ena badrummet har skönt badkar, medan det andra ger plats för snabba duschar.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga har en egen groventré som tar dig ut mot hemmets framsida. Här inne i tvättstugan kan du tvätta och torka familjens kläder med energieffektiva maskiner, och vikningen och sorteringen gör du smidigast på den rymliga arbetsytan.

Hemfakta

Bostad
16
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum