Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

15, 5 Rum, 121 m²

Inflyttning: från våren 2020

Radhuset med egen uteplats och odlingsvänlig gräsmatta

Här kan du bo i en lummig trädgårdsstad med skogen och ängarna inom kort promenadavstånd. På baksidan väntar ett stilrent trädäck på att du ska duka upp till sommarfesten med de nära och kära.

I Sten har inget lämnats åt slumpen. Här har du tillgång till ett gemensamt trädgårdsförråd med trädgårdsutrustning men också till gemensamma sällskapsytor - allt för att underlätta din vardag. Inne i ditt nya radhus finns ljusa och öppna ytor bra för barnens lek och de större sällskapen.

Entré och hall

Efter den krispiga vinterpromenaden är det skönt att komma hem till ett lättskött och uppvärmt klinkergolv. Till vänster kan du hänga jackan och ställa skorna i antingen den platsbyggda garderoben eller på skostället och hatthyllan.

Kök och vardagsrum

Ta dig från hallen in i köket och vardagsrummet som sitter ihop som hemmets sociala mittpunkt. I köket kan du hacka, vispa och tillaga maten på bra bänkytor, och bakom skåpen göms bra förvaringslösningar för kopparna, glasen och kastrullerna. På den ljusa parketten i vardagsrummet kan du enkelt sätta din egen prägel med stor soffa och behagliga ljuskällor.

Uteplats

Som hemmets förlängda arm under sommaren väntar den rymliga uteplatsen på att du ska möblera med bord, stolar och blomster. Hit kan du bjuda hem vännerna till din alldeles egna uteservering på sommardrink och ute gräsmattan kan du nöjt visa upp dina egenodlade grönsaker.

Sovrum 1

Den i familjen som får ta det största sovrummet i beslag kan inreda med en bred dubbelsäng, praktiska sängbord och bra byrå. Dina kavajer, blusar och jeans ryms gott och väl bakom rummets ytsparande skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Även familjens mindre medlemmar hittar sina egna sovrum på övervåningen. På rummens respektive åtta kvadratmeter ryms dinosaurier, mjukisdjur och målarböcker bredvid sängen och skrivbordet.

Allrum och klädkammare

Inne i övervåningens klädkammare ryms barnens kläder eller annat smått och gott som behöver en bra plats till förvaring. Direkt uppför trappan ligger också allrummet med goda potential att bli filmkvällarnas bästa hemvist.

Badrum 1 och 2

Om barnen ockuperar övervåningens badkar finns som tur är också nedervåningens badrum med praktisk hörndusch. I hemmets två badrum finns helkaklade väggar och ett uppvärmt klinkergolv.

Tvättstuga

I anslutning till köket ligger hemmets tvättstuga med bra arbetsbänk för tvättens vikning och sortering. Under bänkytan står den energisnåla tvättmaskinen och torktumlaren bra för både plånbok och miljö. I tvättstugan finns även hemmets värmepump.

Hemfakta

Bostad
15
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Augusti 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum