Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

13, 5 Rum, 121 m²

Bo med öppna och sällskapliga ytor

Välkommen till ett hem med charm, rymlig uteplats och skönt gavelläge. Här ryms de stora festmiddagarna med vännerna, men också den behövliga egentiden i något av hemmets tre sovrum.

När det nalkas fredagsmiddag med de nära och kära ryms långbordet i det ljusa vardagsrummet. Om familjen istället vill mysa framför en fredagsfilm finns det också bra med plats i övervåningens allrum. Här i ditt nya hem finns det också alltid en ledig tvättid eftersom att du har tillgång till en egen tvättstuga med energieffektiva maskiner.

Entré och hall

När du kliver in i hallen möts du av ljuset som släpps in från vardagsrummet. Direkt till vänster finns bra plats för jackorna, halsdukarna och skorna.

Kök och vardagsrum

Entréplanets öppna planlösning binder trivsamt ihop rummen och skapar plats för umgängen och barnlek. I ditt nya kök väntar högskåpet med ugn i praktisk arbetshöjd, kyl och frys i fullhöjdsvolym och rymliga förvaringsmöjligheter. Vidare mot hemmets baksida ligger två fönster som släpper in rikligt med ljus i både kök och vardagsrum. På den stilrena ekparketten i hemmets största rum ryms den sköna soffan och fåtöljen för bokläsningen.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kan du kliva ut på den avskilda uteplatsen med snyggt trädäck. Förutom att bjuda in till grillfester kan du även påta med köksodlingen och ta en vila i sommarvärmen här. Ute på gräsmattan ges det plats för barnens spring och fler växter.

Sovrum 1

När kvällen går mot natt ligger ditt nya sovrum en våning upp med fönster som vetter mot baksidan i nordväst. På golvets 13 kvadratmeter kan du inreda med den bekväma dubbelsängen och nattduksborden. Längs ena väggen finns även en platsbyggd skjutdörrsgarderob med bra förvaring till kläderna.

Sovrum 2 och 3

Familjens två mindre sovrum ligger i varsin ände av övervåningen. Det ena vetter med fönster mot framsidan, och det andra mot omgivningarna på baksidan. Varje rum mäter 8 kvadrat som ger plats för säng, skrivbord och hylla.

Allrum och klädkammare

Direkt uppför trappan ligger övervånings sociala mittpunkt med plats för filmhäng och spelkvällar. Rummet kan enkelt byggas om till ett fjärde sovrum vid behov. På övervåningen finns även en gemensam klädkammare med bra klädstång och hyllor.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum bidrar till minskad köbildning vid vardagens morgonrutiner. Praktiskt placerat intill sovrummen finns badrummet med badkar och handdukstork. I anslutning till hallen ligger det andra badrummet med hörndusch.

Tvättstuga

I ditt nya hem finns en också rymlig tvättstuga med bra arbetsbänk och energieffektiva maskiner. Härifrån kan du också gå ut till hemmets framsida genom en groventré.

Hemfakta

Bostad
13
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Augusti 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum