Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo med öppna och sällskapliga ytor

Välkommen till ett hem med charm, rymlig uteplats och skönt gavelläge. Här ryms de stora festmiddagarna med vännerna, men också den behövliga egentiden i något av hemmets tre sovrum.

När det nalkas fredagsmiddag med de nära och kära ryms långbordet i det ljusa vardagsrummet. Om familjen istället vill mysa framför en fredagsfilm finns det också bra med plats i övervåningens allrum. Här i ditt nya hem finns det också alltid en ledig tvättid eftersom att du har tillgång till en egen tvättstuga med energieffektiva maskiner.

Entré och hall

När du kliver in i hallen möts du av ljuset som släpps in från vardagsrummet. Direkt till vänster finns bra plats för jackorna, halsdukarna och skorna.

Kök och vardagsrum

Entréplanets öppna planlösning binder trivsamt ihop rummen och skapar plats för umgängen och barnlek. I ditt nya kök väntar högskåpet med ugn i praktisk arbetshöjd, kyl och frys i fullhöjdsvolym och rymliga förvaringsmöjligheter. Vidare mot hemmets baksida ligger två fönster som släpper in rikligt med ljus i både kök och vardagsrum. På den stilrena ekparketten i hemmets största rum ryms den sköna soffan och fåtöljen för bokläsningen.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kan du kliva ut på den avskilda uteplatsen med snyggt trädäck. Förutom att bjuda in till grillfester kan du även påta med köksodlingen och ta en vila i sommarvärmen här. Ute på gräsmattan ges det plats för barnens spring och fler växter.

Sovrum 1

När kvällen går mot natt ligger ditt nya sovrum en våning upp med fönster som vetter mot baksidan i nordväst. På golvets 13 kvadratmeter kan du inreda med den bekväma dubbelsängen och nattduksborden. Längs ena väggen finns även en platsbyggd skjutdörrsgarderob med bra förvaring till kläderna.

Sovrum 2 och 3

Familjens två mindre sovrum ligger i varsin ände av övervåningen. Det ena vetter med fönster mot framsidan, och det andra mot omgivningarna på baksidan. Varje rum mäter 8 kvadrat som ger plats för säng, skrivbord och hylla.

Allrum och klädkammare

Direkt uppför trappan ligger övervånings sociala mittpunkt med plats för filmhäng och spelkvällar. Rummet kan enkelt byggas om till ett fjärde sovrum vid behov. På övervåningen finns även en gemensam klädkammare med bra klädstång och hyllor.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum bidrar till minskad köbildning vid vardagens morgonrutiner. Praktiskt placerat intill sovrummen finns badrummet med badkar och handdukstork. I anslutning till hallen ligger det andra badrummet med hörndusch.

Tvättstuga

I ditt nya hem finns en också rymlig tvättstuga med bra arbetsbänk och energieffektiva maskiner. Härifrån kan du också gå ut till hemmets framsida genom en groventré.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum