Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

12, 5 Rum, 123 m²

Bo klimatsmart i småstadsidyllen

Ditt nya hem är skapat med fokus på hållbara material, energieffektiva vitvaror och stilren design. Utanför dörren ligger ett socialt grannskap nära till skogspromenader, löpturer och svampplockning.

Här bor du i ett välplanerat och Svanenmärkt hus som sträcker ut sig på två våningar. Under sommarhalvåret finns den rymliga uteplatsen mot hemmets baksida som passar lika bra till festmiddagar som till ensamtid. På övervåningen väntar tre sovrum och ett stort allrum som också kan byggas upp till ett fjärde sovrum vid behov.

Entré och hall

Hallens stora klädkammare ger dig gott om plats för familjens ytterkläder och skor. Rakt fram finns det ljusa vardagsrummet och direkt till vänster ligger den rymliga matplatsdelen och köket.

Kök och vardagsrum

Alldeles intill det vida köksfönstret får du plats med ett stort matbord med flera sittplatser. Köket är skapat med fokus på praktiska förvaringslösningar och bra tillagningsytor. Entréplanets öppna planlösning binder trivsamt ihop kök och vardagsrum. Den sköna soffan, fåtöljen och ännu ett middagsbord passar bra på vardagsrummets ljusa ekparkett.

Uteplats

Här på hemmets baksida finns gott om plats att njuta av sommarvärmen och utsikten mot den närliggande naturen. På trädäcket kan du inreda med bord, stolar och mysiga ljuskällor. På gräsmattan ges det plats för lummig köksodling och barnens spring.

Sovrum 1

När du behöver skön vila finns ditt nya sovrum en trappa upp. Med utsikt mot baksidan och 13 kvadratmeter att inreda på blir detta en avkopplande oas att återkomma till för behövande återhämtning. Dessutom finns bra klädförvaring bakom ytsparande skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

I dessa två sovrum kommer ljuset från fönsterna som vetter mot sydost. Det ryms en säng, en bokhylla och skrivbord med stol. Utanför väntar även en praktisk klädkammare med plats till kläder och annat smått och gott.

Allrum

När familjen äntligen får samlas på fredagskvällen finns det goda möjligheter för skönt filmhäng i övervåningens öppna allrum.

Badrum 1 och 2

I ditt nya hem finns två badrum med helkaklade väggar och lättskött golvklinkers. Intill sovrummen finns badrummet med inbjudande badkar. Intill hallen på nedervåningen väntar badrummet med dusch och energisnål tvättmaskin och torktumlare.

Parkering och förråd

Med några steg från uteplatsen ligger även ett praktiskt uteförråd med plats till förvaring. Sist men inte minst väntar bilens parkering på den egna uppfarten på framsidan.

Hemfakta

Bostad
12
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum