Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ett hem med trivsamma sällskapsytor

Intill skogen och ängarna ligger småstadsidyllen i Sten med bekvämt avstånd till vardagsinhandlingen i Västerhaninge och storstadspulsen i Stockholm. Hemmavid väntar stora rum perfekt för sällskapen.

Nalkas det födelsedagsfest eller kanske barnkalas finns det gott om plats för både långbordet och fiskedammen. Nedervåningens stora rum kompletteras bra med övervåningens avskilda sovrum med plats för återhämtning och vila. Här uppe finns även allrummet som är perfekt för fredagsmyset och filmkvällarna.

Entré och hall

Kliv in på ett stilrent och lättskött klinkergolv som även gömmer mysig golvvärme. In till höger finns en klädkammare som rymmer jackorna, skorna och hemmets alla städattiraljer. Rakt fram ligger vardagsrummet och direkt till vänster kökets matplatsdel.

Kök och vardagsrum

Här i ditt nya kök kan du koka soppan på den miljösnälla induktionshällen och grädda surdegsbrödet i den energisnåla ugnen. Råvarorna ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym, och intill köksfönstret kan hela familjen mysa vid söndagsbruncherna. Inne i vardagsrummet har du lättmöblerade ytor och stora fönster som skapar en trivsam miljö för de stora sällskapen.

Uteplats

På baksidan ligger familjens ljusa och trivsamma uteplats med plats för bordet och stolarna. Vidare på den stora gräsmattan ryms kreativa blomster och växter intill barnens lek och äventyr.

Sovrum 1

När ögonen börjar bli tunga och gäsparna blir fler finns ditt nya sovrum en trappa upp. Här finns 13 kvadratmeter att inreda med dubbelsäng, sängbord och trivsam belysning som bidrar till en behaglig sovmiljö. Morgonrocken och festblåsan kan du hänga in i den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Även familjens mindre medlemmar hittar sina egna rum på övervåningen. Här ryms dinosaurier, mjukisdjur och målarböcker bredvid sängen, skrivbordet och bokhyllan. Utanför rummen finns en bra klädkammare med plats till smått som stort.

Allrum

Direkt uppför trappan ligger övervåningens sociala mittpunkt som enkelt kan byggas om till ett fjärde sovrum om familjen väntar tillökning eller behöver ett hemmakontor.

Badrum 1 och 2

Smidigt placerat intill sovrummen finns övervåningens badrum med avkopplande badkar. En trappa ner väntar det andra badrummet med dusch och hemmet tvättutrymme. Här inne kan du tvätta och torkar kläderna med energieffektiva maskiner.

Parkering och förråd

Med en egen uppfart har du alltid en ledig plats för familjens bil, och på baksidan ligger även ett fristående uteförråd med plats till förvaring.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum