Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

07, 5 Rum, 123 m²

Ett hem med trivsamma sällskapsytor

Intill skogen och ängarna ligger småstadsidyllen i Sten med bekvämt avstånd till vardagsinhandlingen i Västerhaninge och storstadspulsen i Stockholm. Hemmavid väntar stora rum perfekt för sällskapen.

Nalkas det födelsedagsfest eller kanske barnkalas finns det gott om plats för både långbordet och fiskedammen. Nedervåningens stora rum kompletteras bra med övervåningens avskilda sovrum med plats för återhämtning och vila. Här uppe finns även allrummet som är perfekt för fredagsmyset och filmkvällarna.

Entré och hall

Kliv in på ett stilrent och lättskött klinkergolv som även gömmer mysig golvvärme. In till höger finns en klädkammare som rymmer jackorna, skorna och hemmets alla städattiraljer. Rakt fram ligger vardagsrummet och direkt till vänster kökets matplatsdel.

Kök och vardagsrum

Här i ditt nya kök kan du koka soppan på den miljösnälla induktionshällen och grädda surdegsbrödet i den energisnåla ugnen. Råvarorna ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym, och intill köksfönstret kan hela familjen mysa vid söndagsbruncherna. Inne i vardagsrummet har du lättmöblerade ytor och stora fönster som skapar en trivsam miljö för de stora sällskapen.

Uteplats

På baksidan ligger familjens ljusa och trivsamma uteplats med plats för bordet och stolarna. Vidare på den stora gräsmattan ryms kreativa blomster och växter intill barnens lek och äventyr.

Sovrum 1

När ögonen börjar bli tunga och gäsparna blir fler finns ditt nya sovrum en trappa upp. Här finns 13 kvadratmeter att inreda med dubbelsäng, sängbord och trivsam belysning som bidrar till en behaglig sovmiljö. Morgonrocken och festblåsan kan du hänga in i den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Även familjens mindre medlemmar hittar sina egna rum på övervåningen. Här ryms dinosaurier, mjukisdjur och målarböcker bredvid sängen, skrivbordet och bokhyllan. Utanför rummen finns en bra klädkammare med plats till smått som stort.

Allrum

Direkt uppför trappan ligger övervåningens sociala mittpunkt som enkelt kan byggas om till ett fjärde sovrum om familjen väntar tillökning eller behöver ett hemmakontor.

Badrum 1 och 2

Smidigt placerat intill sovrummen finns övervåningens badrum med avkopplande badkar. En trappa ner väntar det andra badrummet med dusch och hemmet tvättutrymme. Här inne kan du tvätta och torkar kläderna med energieffektiva maskiner.

Parkering och förråd

Med en egen uppfart har du alltid en ledig plats för familjens bil, och på baksidan ligger även ett fristående uteförråd med plats till förvaring.

Hemfakta

Bostad
07
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum