Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

05, 5 Rum, 123 m²

Bo granne med skogen och ängarna

Med en uteplats mot sydväst och en gräsmatta med lummiga odlingsmöjligheter blir ditt nya hus ett hem att längta till. Vill du andas natur finns bra promenadstråk i de angränsande skogsområdena.

Välkommen till ett naturnära grannskap 40 minuter från centrala Stockholm. Din nya favoritplats kommer bli det soliga trädäcket på hemmets baksida och hit kan du bjuda hem vännerna på grillfester och sommarluncher. Under årets kallare månader kan du mysa fötterna på skön golvvärme och ta ett värmande bad i badrummet på övervåningen.

Entré och hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ett ljust och öppet entréplan som sträcker sig från hallen på framsidan till vardagsrummet mot baksidan. Under fötterna finns ett städvänligt klinkergolv och direkt till höger finns en stor klädkammare med gott om plats för familjens ytterkläder och städredskap.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök finns det bra med plats för att hacka, blanda och förbereda veckans alla måltider. Storhandlingen ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym. Intill det stora köksfönstret ryms det stora matbordet med plats för hela familjen. Vardagsrummet blir en naturlig plats för de stora sällskapen och festmiddagarna. Här finns fönster med solig utsikt mot hemmets uteplats och gräsmatta.

Uteplats

Din uteplats ligger med ett härligt sydvästligt läge och rymmer bord, stolar och lummiga växter. Under sommaren blir det hemmets förlängda vardagsrum med plats för middagar och avkoppling. Gräsmattan ger plats för barnens lek och familjens egna trädgårdsmästare.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum har du en rymlig skjutdörrsgarderob med klädstänger och hyllor. På den ljusa ekparketten kan du inreda med en stor dubbelsäng, sängbord och alternativt en byrå eller bokhylla. Härifrån kan du titta ut mot omgivningarna på baksidan.

Sovrum 2 och 3

Familjens mindre medlemmar kan skapa sina egna gömmor i de mindre sovrummen med plats för kojbyggen och sagoslott. På övervåningen ligger även de två mindre sovrummen med plats för säng, skrivbord och byrå. Vägg i vägg med det ena rummet finns även en rymlig klädkammare.

Allrum

Övervåningens sociala mittpunkt blir allrummet som passar lika bra till spelkvällen som till filmhänget. Om familjen väntar tillökning kan rummet enkelt byggas om till ett fjärde sovrum.

Badrum 1 och 2

Med två badrum slipper familjen köa under vardagens morgonrutiner. På övervåningen ligger badrummet med skönt badkar och förberedd plats till handdukstork. Intill hallen nerevid finns det andra badrummet med bra duschhörna och det egna tvättutrymmet. Här inne kan du tvätta och torka familjens kläder med energieffektiv tvättmaskin och torktumlare.

Parkering och förråd

Med några steg från entrén ligger den smidiga uppfarten med plats för familjens bil. På baksidan ligger också ditt egna uteförråd med plats för utemöbler och pulkor.

Hemfakta

Bostad
05
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Inflytt från
Mars 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum