Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo nära spännande natur i trivsamt grannskap

Hemma i ditt nya parhus väntar sociala ytor både ute och inne. Hit kan du bjuda hem vännerna till en härlig höstmiddag med nyplockade kantareller från den närliggande skogen..

När du kliver in i ditt nya hem möts du av härligt ljusinsläpp från vardagsrummets och kökets vida fönster. Här kan du duka upp långbordet och njuta av sällskapet med nära och kära. Uppför trappan väntar tre sovrum och ett härligt allrum passande för långa filmkvällar. Med två klädkammare och skjutdörrsgarderob finns det gott om bra förvaringsutrymmen.

Entré och hall

Från framsidan som vetter mot öst går du in till hemmets hall med stor klädkammare och uppvärmt golvklinker. Förutom att jackor, skor och cykelhjälmar ryms i klädkammaren finns här också ett platsbyggt städskåp med plats för dammsugaren.

Kök och vardagsrum

Direkt från hallen når du den ljusa och rymliga matplatsdelen med plats för ett stort matbord med plats till flera personer.  I köket finns bra tillagningsytor med plats för salladshackning, soppkokning och brödbakning, och längs ena väggen hittar du högskåpet med ugn och mikro samt kyl och frys med fullhöjdsvolym. Inne i det stora vardagsrummet kan du sätta din egen prägel med bland annat designsoffan och middagsbordet.

Uteplats

Genom utgången från vardagsrummet når du den trivsamma uteplatsen med stilrent trädäck som rymmer både sommarmiddagar och lugna fikastunder. Baksidan vetter mot ljuset i sydvästligt läge och gräsmattan ger hemmets gröna fingrar goda potential för grönskande blomster.

Sovrum 1

När gäsparna blir allt fler är det dags att gå upp till ditt sovrum med skön dubbelsäng och praktiska nattduksbord. I rummets ena ände finns en yteffektiv skjutdörrsgarderob passande för morgonrocken, kostymen och festklänningen.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen hittar du även hemmets två andra sovrum passande för barnkammaren eller hemmakontoret. Dessa rum har nio kvadrat att fylla med säng, skrivbord och hyllor. Utanför ena rummet väntar även klädkammaren med plats för smått som stort.

Allrum

Intill trappan ligger övervåningens sociala mittpunkt med plats för sköna spelkvällar med fyllda chipsskålar. Om du behöver ett arbetsrum eller ett fjärde sovrum kan allrummet enkelt byggas om.

Badrum 1 och 2

Om familjen haft kö till badrummet under morgonrutinerna är det nu ändring på det. Här i ditt nya parhus finns nämligen två badrum med dusch- och badmöjligheter. Nedervåningens badrum huserar även de energisnåla tvätt- och torkmaskinerna med ovanliggande arbetsbänk.

Parkering och förråd

På framsidan finns bilens hemvist på din uppfart, och sist men inte minst ligger också ett fristående uteförråd intill uteplatsen på baksidan.

Bilder
Området
 • 4 rum och bästisar

  Oavsett om du är på jakt efter en förskola eller familjedaghem finns det gott om alternativ i området. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, och båda ligger endast en dryg kilometer bort. Det finns även planer på ytterligare förskolor, i takt med att trädgårdsstaden växer. För yngre skolbarn ligger Ribbybergskolan närmast medan de äldre har närmast till Ribbyskolan. Det finns även flera andra alternativ, som till exempel Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

 • Gemensamt växthus och redskapsbod

  De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

 • Kommunikationer

  Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

 • Lekpark och motionsspår

  Har du och ditt barn spring i benen? Då är det bara att öppna dörren och springa iväg. I Nederstas gemensamma park kommer det att finnas gunga och rutschkana, men barnen kan även leka i närliggande grönområden. Här kan de gå ner till dammen, spela boll, leka kull eller bara ha en härlig picknick. För den glada motionären finns flera motionsslingor, som på vintern även fungerar för längdskidåkning.

 • Skärgården runt hörnet

  I Nedersta är en utflykt aldrig långt borta. Årsta brygga ligger bara 15 minuter bort, perfekt för dig som gärna tar en tur ut i skärgården. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Det är även smidigt att ta sig till hamnstaden Nynäshamn, med pendeltåg från Västerhaninge centrum är du där på strax under 30 minuter.

 • Arkitektur

  Åkrar och skogsmark gränsar till det nya grannskapet i Nedersta. Och likt den traditionella röda ladan i skogsbrynet får de nya husen en uppgraderad och tidsenlig färgsättning i falurött, svart och grått, alla med rött taktegel. Varje hus ges sin egen identitet för att skapa såväl variation som att underlätta för de små att hitta hem. Gräsbelagda trädgårdar med en trallbelagd uteplats för solstolen eller matbordet knyter ihop ute med inne. I Sten är det lätt att leva och bo.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum