Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Visningsbostad

47, 4 Rum, 93 m²

Nybyggt Svanenmärkt radhus i naturskönt område

Välkommen till ett nybyggt område i barnvänliga och lantliga Nedersta. Ditt miljömärkta och hemtrevliga radhus är välplanerat med smarta lösningar.

Här bor du nära barnens kompisar och grannar i ett hem som inbjuder till mysiga middagar och spelkvällar med eller utan gäster. I ditt välplanerade radhus finns plats för allt du behöver och det finns även möjlighet att göra ett extra sovrum när familjen växer.

Entré och hall

I den välkomnande hallen finns gott om förvaring med både hatthylla och städskåp. Här finns ett klinkergolv med golvvärme som värmer hela entréplan för den som är frusen.

Kök och vardagsrum

I anslutning till hallen ligger ditt rymliga kök med energisnåla vitvaror, ordentliga arbetsytor och plats för trevliga och roliga kalas. Vidare in i radhuset ligger vardagsrummet med fönster som vetter mot baksidan där kvällssolen gör entré. Här finns plats för soffgrupp och separat matsalsbord. Det är även här som du kan välja att göra ett extra sovrum vid behov.

Gästtoalett

Gästtoaletten ligger i hallen och har stilren inredning. Mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar, handfat med både underskåp och spegelskåp med bra förvaring samt en duschhörna.

Tvättstuga

Välplanerad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Den är noga inredd med golvvärme, laminatbänkskiva och rostfri ho.

Sovrum 1

I det lite större sovrummet på övervåningen har du gott om plats för en dubbelsäng. Här finns en rymlig garderob med skjutdörr där du kan organisera dina tillhörigheter i en inredning från Elfa. Dina fönster vetter mot baksidan av huset.

Sovrum 1 och 2

Mittemot det stora sovrummet hittar du två sovrum till. Här får barnen sitt eget kryp in med plats för säng, skrivbord och legobyggen. Båda har fönster som vetter mot framsidan av huset.

Badrum

Mellan sovrummen ligger det smakfulla badrummet med mörkgrått klinkergolv, golvvärme och ljust kaklade väggar. Förvaringsmöjligheter finns i handfatets underskåp och i spegelskåpet ovanför.

Utemiljön

På baksidan av huset finns ett förråd där du kan förvara uteleksaker, trädgårdsredskap och utemöbler. Framsidan avgränsas med en skyddande häck kring en gräsmatta perfekt för kaffestunder i morgonsolen. Här finns även garageuppfarten med plats för familjens bil och cyklar.

Hemfakta

Bostad
47
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
93 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer