Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

46, 4 Rum, 93 m²

Yteffektivt radhus för den praktiska familjen

Välkommen till ett välplanerat radhus i ett socialt och nybyggt bostadsområde nära till lek och natur med cykelavstånd till centrum och kommunikationer.

I den gemensamma parken i mitten av bostadsområdet finns lekplats, boulebana och grönska. Här kan du bo och skapa minnen i ett personligt och charmigt radhus som har fokus på det praktiska.

Entré och hall

Du välkomnas av en hall med gott om förvaring och ett stilrent klinkergolv med golvvärme som sträcker sig över hela entréplanet. I hallen ligger även gästtoaletten.

Gästtoalett

Gästtoaletten är stilren med mörkgrått klinkergolv, golvvärme, ljusa kaklade väggar, tvättställ med förvaring och duschhörna. Du kan enkelt piffa upp det med egenvalda färger på handukar och andra tillbehör.

Kök

Invid hallen ligger ditt inbjudande kök med plats för sex till åtta sittande. Du har energisnåla vitvaror, bra arbetsytor och keramisk spishäll med ugn. Perfekt för sociala umgängen och trevliga middagar.

Vardagsrum

Vardagsrummet som ligger vidare in i radhuset är luftigt och ljust med plats för både soffgrupp och matplats. Här leder en altandörr ut mot baksidan som har kvällssol.

Tvättstuga

Den välplanerade tvättstugan som ligger på nedreplan har energisnål och miljövänlig tvättmaskin och torktumlare under en stilren arbetsbänk. Mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar ger ett stilrent intryck.

Sovrum 1

På övervåningen ligger hemmets sovrum. I det lite större sovrummet har du plats för en dubbelsäng och en liten arbetshörna vid behov. Det finns en lättorganiserad garderob med skjutdörrar och inredning från Elfa. Fönster där kvällsolen kikar in vetter mot baksidan av huset.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen har anslutning till en liten hall och badrummet på övervåningen. Här finns plats för både stojiga och lugna stunder. Varje rum har en garderob och fönster som vetter mot framsidan.

Badrummet

Badrummet finns på övervåningen och har mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kakelväggar. Det har handfat med förvaring och spegelskåp samt ett badkar.

Utemiljön

Framsidan av huset har en avskärmande häck som gör den lilla gräsmattan lite mer privat. Här kan du sitta och njuta av morgonsolen. Garageuppfarten har plats för din bil och familjens cyklar. På baksidan av huset finns ett rymligt förråd där du kan ha utemöbler, leksaker och trädgårdsredskap.

Hemfakta

Bostad
46
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
93 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer