Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

45, 4 Rum, 93 m²

Det välplanerade radhuset med gavelläge och kvällssol

Välkommen till ett område med fin natur och en miljö som gjord för lek och barnspring. Här får du bo på yteffektiva kvadratmeter i ett gavelradhus som har både morgonsol och kvällssol.

Det här är det perfekta radhuset för den lilla familjen med alla ytor du behöver för mysiga hemmakvällar med eller utan middagsgäster. Här bor du med naturen runt knuten ett stenkast från det gemensamma stråket i mitten av området med lekplats och boulebana.

Entré och hall

I entrén möter du ett ljust kapprum med ett lättstädat klinkergolv med vattenburen golvvärme som sträcker sig i hela entréplanet. Här finns bra förvaring samt hatthylla och städskåp.

Kök

I direkt anslutning till hallen ligger ditt välplanerade kök med plats för sex till åtta sittande. Du har energisnåla vitvaror som är integrerade, ordentliga arbetsytor och keramisk spishäll med ugn för trevliga middagsbjudningar och barnkalas.

Vardagsrum

Vidare in i radhuset ligger vardagsrummet med generöst ljusinsläpp och plats för såväl soffgrupp som separat matplats som, om det behövs, enkelt kan göras om till ett extra sovrum om familjen växer. Här leder en altandörr ut mot baksidan och tomten som har kvällssol.

Tvättstuga

Tvättstugan ligger på nedre plan och är utrustad med modern och energisnål tvättmaskin och torktumlare. Den är fräscht inredd med helkaklade väggar och klinkergolv.

Gästtoalett

Gästtoaletten på bottenvåningen är stilren med mörkgrått klinkergolv, golvvärme, ljusa kaklade väggar, tvättställ med smart förvaring och duschhörna.

Sovrum 1

I ditt ljusa och luftiga sovrum med plats för dubbelsäng finns en rymlig och välplanerad garderob med skjutdörrar och Elfainredning. Ljusa fönster vetter mot baksidan av huset.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen ligger mittemot det lite större sovrummet med en liten hall och badrummet emellan. Båda har plats för lek och läxläsning med fönster som vetter mot framsidan.

Badrum

Badrummet på övervåningen ligger perfekt placerat mellan sovrummen. Mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kakelväggar omger det inbjudande badkaret. Det finns tvättställ med förvaring och spegelskåp.

Utemiljön

På framsidan av huset möts du av en lummig häck som ger skydd åt en liten gräsmatta med plats för dina trädgårdsmöbler. Där kan du njuta av en kopp kaffe i morgonsolen. Här ligger även garageuppfarten med parkering. På baksidan av huset finns ett förråd med plats för trädgårdsredskap, leksaker och utemöbler.

Hemfakta

Bostad
45
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
93 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer