Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

24, 5 Rum, 123 m²

Bo granne med naturen och kvällssolen

Med vyer över ängar och vacker natur bor du tryggt i detta barnvänliga område. Här har barnen nära till kompisar och lekplats, samtidigt är det inte långt till centrum med bra kommunikationer.

Med en nybygg villa i Nedersta kan du och din familj bo länge. Stora sällskapsytor ger utrymme för trevliga middagar med släkt, vänner och grannar. De gemensamma grönområdena med lekplats och boulebana lockar till många olika uteaktiviter.

Entré och hall

I entrén välkomnas du av ett lättstädat klinkergolv med vattenburen golvvärme som sträcker sig över hela nedervåningen. Här har du gott om plats att hänga av dig med både garderob och hatthylla.

Gästtoalett

Direkt till höger i hallen finns en gästtoalett. Den är smakfullt inredd med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns en duschhörna och ett handfat med kommod och spegelskåp.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum har öppenplanlösning vilket medför ljus och bra ytor att umgås på. Köket med inredning från Marbodal har integrerade och energisnåla vitavaror. Här finns gott om plats för stora middagsbjudningar och barnkalas. Vardagsrummet har stora fönster och en altandörr mot baksidan av huset med kvällssol där utsikten är fantastisk över öppna landskap av ängar. Här har du plats för en soffgrupp att krypa upp i när det vankas fredagsmys.

Tvättstuga

Via en groventré eller från köket når du din fräscha tvättstuga. Med tvättmaskin och torktumlare som tänker lite extra på miljön kan du tvätta med gott samvete. En bänkskiva i bekväm arbetshöjd för vikning av tvätten och ett städskåp gör det enkelt att hålla ordning.

Allrum

När du kommer upp för den svängda trappan hittar du ett allrum. Det kan du använda som ett tv-rum för mysiga film- eller spelkvällar eller skapa ett arbetsrum, gästrum eller ett sovrum om ni blir fler i familjen.

Sovrum 1

I det största sovrummet får du plats med både dubbelsäng och en liten arbetshörna. Du har en hel garderobsvägg där du kan organisera dina kläder och skor. Med fönster som vetter mot baksidan av huset blir det lugnt och skönt om natten.

Sovrum 2

Intill det stora sovrummet ligger nästa sovrum. Här kan du skapa ett barnrum med plats för säng, skrivbord och leksaker. Närheten till det stora sovrummet skapar trygghet.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet är också välplanerat med utrymme för allt ditt barn kan behöva, säng, skrivbord och leksaker. Rummet har en garderob och fönster som vetter mot framsidan av huset.

Badrum

Badrummet på övervåningen är rymligt med stilren inredning. Grått klinkergolv med golvvärme, och ljusa kaklade väggar omger ett inbjudande badkar. Det finns ett handfat med förvaring samt badrumsskåp med spegel och lampa.

Utemiljö

På framsidan av huset har du en garageuppfart med plats för två bilar. Här finns en gräsmatta med möjlighet till plantering. En häck löper utmed framsidan, runt till baksidan. På baksidan har du kvällssol där ni kan njuta av många härliga grillkvällar. Här finns även ett förråd med plats för trädgårdsmöbler, gräsklipparen och barnens uteleksaker.

Hemfakta

Bostad
24
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer