Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

23, 5 Rum, 123 m²

Det soliga hemmet med öppen planlösning

Ditt nya hem har söderläge och öppen planlösning där familjen enkelt kan trivas. Med närhet till lekparken har barnen alltid något att göra.

Familjens nya villa ligger i ett utmärkt läge nära lekparken och det gemensamma parkområdet. Här har du sol hela eftermiddagen så hemmet är perfekt för trevliga tillställningar som grillning med vänner och familj. Med cykelavstånd in till centrum och pendeln har du heller inte långt in till city.

Entré och hall

Hemmets hall är bra planerad med klinkers på golvet och en garderob för att enkelt kunna hänga av sig ytterkläderna. Med golvvärme på golvet som sträcker sig genom hela nedre plan har du en väl fungerande entré.

Kök och vardagsrum

Går du vidare från hallen kommer du till köket och vardagsrummet. Med den halvöppna planlösningen har du bra med gemensamhetsytor samtidigt som du har ett fullt utrustat kök med vitvaror från Electrolux. Via köket når du matplatsen som rymmer sex till åtta personer, perfekt när släkten är på besök. Vardagsrummet har plats för både soffan och fåtöljerna, och tar du dig smidigt ut på baksidan av hemmet via altandörren som också finns här.

Sovrum 1

Uppför den svängda trappan når du det största sovrummet. Här finns plats för dubbelsäng och även den lite mindre arbetshörnan om så önskas. Med en hel vägg av garderober finns här gott om förvaring.

Sovrum 2

Det lite mindre sovrummet ligger precis bredvid föräldrasovrummet. Här har barnet plats för sin säng, sitt skrivbord och sin lekhörna med alla leksaker.

Sovrum 3

Det tredje och sista sovrummet på övervåningen ligger i andra delen av huset. Med plats för säng, skrivbord och legobygge passar det perfekt för barnet som vill ha lite mera avskildhet.

Klädkammare

Din nya smarta klädkammare har förvaringssystem från Elfa. Det innebär att du enkelt kan ordna om och organisera den så som du vill.

Allrum

Allrummet på ovanvåningen är bra planerat, med nära till alla sovrum och plats för en extra soffa finns chansen att du hittar dig en ny favoritplats i huset. Det skulle även gå att göra om utrymmet till ett extra sovrum ifall familjen växer.

Badrum

Det stora badrummet finns på övre plan i direkt anslutning till alla sovrum. Här har du badkar, tvättställ med smart förvaring samt spegelskåp med belysning. Ditt nya fräscha badrum har även vattenburen golvvärme, så du behöver inte frysa.

Gästtoalett

När du kommer ner igen har du den lite mindre toaletten, gästtoaletten, på vänster sida. Här har du duschhörna och tvättställ med förvaring. Med sina helkaklade väggar och klinkers på golvet ger det ett fräscht intryck.

Tvättstuga

Tvättstugan når du antingen utifrån via den separat groventrén eller via köket. Med sin smarta placering kommer det bli enklare att sköta tvätten, så klart underlättar din nya tvättmaskin och torktumlare från Electrolux också arbetet.

Utemiljö

Med parken som granne mitt emot dig och gott om yta både framför och bakom din nya villa har du en fin utemiljö. På framsidan har du plats för att parkera två bilar samt en liten gräsmatta där du har planteringsmöjligheter. På baksidan, med utsikt över öppna landskap, har du ditt förråd där du har plats med gräsklipparen och kan ställa undan cyklarna på vinterhalvåret.

Hemfakta

Bostad
23
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer