Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

22, 5 Rum, 123 m²

Söderläge med nära till lekplatsen

Här har familjen nära till lekplatsen och den gemensamma parken. Men med söderläge och den sociala planlösningen kan det hända att ni aldrig vill lämna ert hem.

Med enkel cykelväg in till centrum i Haninge och nära lekplatsen har du och din familj nära till allt. Dessutom har din nya villa en bra planlösning med tre sovrum, som kan bli fyra ifall familjen växer. Med härligt med utrymme runt om villan har du mycket plats för grillkvällar med grannarna och fotbollsmatcher med barnen.

Entré och hall

Hallen i ditt nya hem är välplanerad med praktiskt klinkergolv som är lätt att rengöra. Med golvvärme som sträcker sig genom hela entréplan behöver du inte oroa dig för att frysa. Här har du även en praktisk garderob för att kunna hänga undan hela familjens jackor.

Kök och vardagsrum

Med delvis öppen planlösning har du köket till vänster och vardagsrummet till höger. I köket har du gott om arbetsytor och energismarta vitvaror. Matplatsen som binder ihop vardagsrummet och köket har plats för upp till åtta personer, vilket är perfekt vid middagsbjudningar och kalas. Vardagsrummet har bra sociala ytor samt fint ljusinsläpp från dina fönster samt altandörren.

Sovrum 1

På övervåningen möts du av ekparketten i ditt nya sovrum. Dubbelsängen får gott och väl plats och även den lite mindre arbetshörnan. Garderoberna är efter en hel vägg och gör att du har plats för hela skosamlingen samt alla klänningar och skjortor.

Sovrum 2

Det perfekta barnrummet hittar du vägg i vägg med det största föräldrasovrummet. Här finns plats för både lek och läxläsning, samtidigt som närheten till föräldrarna finns.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet på övre plan hittar du i andra änden av huset. Med sitt läge ut mot gatan behöver barnet aldrig missa ifall kompisarna är ute och leker. Med plats för säng, skrivbord och leksaker passar även detta rum perfekt som barnrum.

Klädkammare

Klädkammaren med förvaring från Elfa hittar du direkt till höger när du kommer upp från trappan. Här har du bra plats för att organisera dina saker, du kan även ändra om förvaringssystemet så att det passar dina behov.

Allrum

Ditt nya allrum har plats för soffan och lördagsmyset. Här har du nära till barnens rum och nedervåningen. Det skulle även gå att göra detta till ett extra rum ifall familjen växer.

Badrum

Helkaklade väggar och klinkers på golvet med golvvärme gör ditt nya badrum till ett modernt och behagligt rum. Här kan du koppla av med ett långt bad efter en lång arbetsdag eller bada barnen efter en dag full av aktiviteter.

Gästtoalett

När du kommer ner igen hittar du toaletten direkt till vänster, med anslutning till hallen. Här har du duschhörna och tvättställ med förvaring samt helkaklade väggar och klinkers.

Tvättstuga

Med en egen separat entré kan du komma direkt in i tvättstugan från utsidan av huset. Du når den också via köket vilket gör att den har ett väldigt bra läge i din nya villa. Med energisnål och miljövänlig tvättmaskin samt torktumlare kan du enkelt ta reda på hela familjens tvätt.

Utemiljö

Utanför din nya villa med liggande panel har du gått om grönområden. På framsidan har du din lilla gräsmatta där du kan sitta och ta eftermiddagsfikan. På baksidan har du utsikt över öppna landskap samt ditt förråd där du har plats med gräsklipparen. På framsidan har du även din uppfart med plats för två bilar.

Hemfakta

Bostad
22
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer