Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21, 5 Rum, 123 m²

Hemmet med det perfekta läget

Med nära till natur och city har du allt du behöver inom kort avstånd. Med öppna ytor och välplanerade rum har du ett socialt boende att se barnen växa upp i.

Med det perfekta söderläget har du ett härligt hem för dig och din familj. Med social planlösning och gott om grönområden har du det mesta du behöver. Med nära till lekpark och boulebana har du ett härligt nybyggt område att trivas i.

Entré och hall

In genom ytterdörren möts du av din nya och hemtrevliga bostad. I hallen har du praktisk klinker på golvet som underlättar rengöringen. Dessutom har du bra med förvaring och en garderob att förvara alla ytterkläder i.

Kök och vardagsrum

I hemmet mittpunkt hittar du köket och vardagsrummet i en halvöppen planlösning. Köket är fullt utrustat med allt du behöver samt med en matplats för upp till åtta personer. Vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp där du och din familj kan umgås. Genom vardagsrummet kommer du ut till baksidan och altandörren som tillsammans med de stora fönsterna ger ett fint ljus till vardagsrummet och matplatsen.

Sovrum 1

Förlädrasovrummet finner du om du går upp för trappan och svänger höger. Med ekparkett och bra plats för dubbelsängen och den lite mindre arbetshörnan har du ett väldigt funktionellt sovrum. Med en hel vägg av garderober har du väl plats för dina kläder.

Sovrum 2

Det lite mindre sovrummet i hemmet hittar du vägg i vägg med föräldrasovrummet. Det har plats för både säng, skrivbord och lekhörnan med leksaker. Här har barnet tassavstånd in till föräldrarna.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet på övervåningen hittar du i andra delen, bredvid allrummet. Här har barnet plats för säng, skrivbord och legobygget. Med nära till allrum, föräldrar och badrum är det bra placerat i hemmet.

Klädkammare

När du kommer upp för trappan har du klädkammaren i nära anslutning. Förvaringssystemet från Elfa gör det enkelt att sortera och organisera sina saker efter tycke.

Allrum

På hemmets övervåning hittar du även ett extra vardagsrum. Här kan du antingen få ett extra sovrum eller ha en till soffhörna, perfekt för fredagsmyset.

Badrum

Klinkers på golvet och helkaklade väggar, här har familjen ett funktionellt och snygg badrum. Med badkar och golvvärme stannar du gärna kvar lite extra.

Gästtoalett

På nedervåningen hittar du en extra toalett, perfekt på vardagsmorgonen då det inte behöver bli kö. Med duschhörna och tvättställ med förvaring har du ett modernt och praktiskt badrum.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga är både miljövänlig och fräsch. Med sitt läge bredvid köket och med egen separat ingång kommer du enkelt kunna ta hand om tvätten i framtiden. Här har du både torktumlare och tvättmaskin från Electrolux.

Utemiljö

Ditt nya hem har ett underbart läge i söder med öppna landskap som utsikt från baksidan. Här har du även ett förråd där du kan förvara din gräsklippare och barnens alla uteleksaker. Går du runt på framsidan så har du en grusad uppfart med plats för två bilar samt en liten gräsmatta med plats för fikabordet.

Hemfakta

Bostad
21
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer