Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

19, 5 Rum, 123 m²

Villan med större tomt och eftermiddagssol

Ett boende för familjen som gillar att ha ett eget hus med avskildhet mot grannar. Här har du en tomt med gott om utrymme för lek och spring.

Med cykelavstånd till centrum och kommunikationer har du ett boende som hela familjen kan trivas med. Villan har en stor baksida mot öppna landskap där du kan ha mycket tid för avslappning med härliga middagar i eftermiddagssolen, eller varför inte en kubbmatch mot barnen.

Entré och hall

Ditt nya hem har en funktionell hall med fint golv och smart förvaring. Här har du även en garderob för extra förvaring och du tar dig lätt vidare in i resten av huset. Med golvvärme behöver du aldrig känna dig kall.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och vardagsrum har delvis öppen planlösning med många gemensamhetsytor. Köket är utrutstat med bra arbetsytor och energisnåla vitvaror. Med en matplats som har plats för sex till åtta personer kan du lätt ha middagsbjudningar och kalas. Vardagsrummet har stora fönster som tillsammans med altandörren ger ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum 1

Uppför trappan möts du av flera sovrum varav det här är det största. Med en hel garderobsvägg har du gott om förvaring och här har du även plats för dubbelsängen och den lilla arbetshörnan om så önskas. Från sovrummet tar du dig enkelt ut i hallen och allrummet, eller in till badrummet.

Sovrum 2

Det andra sovrummet i hemmet är lite mindre till ytan med har ändå plats för säng och skrivbord för läxläsning. Barnet har även plats för alla sina leksaker och med fönster som vetter mot baksidan har du ett lugnt sovrum.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet på övervåningen finns bredvid allrummet. Det är lite mindre än sovrum nummer två men rymmer också skrivbord, säng och lekhörnan. Med närhet till både allrummet och badrummet samt till det stora sovrummet med föräldrarna, har barnet nära till allt det behöver.

Klädkammare

Klädkammaren, utrustad med inredning från Elfa är lätt att organisera och ordna på det vis man önskar. Med nära till alla sovrum på övervåningen är den strategiskt placerad.

Allrum

Det finns även ett mysigt allrum på övervåningen i direkt anslutning till det tredje sovrummet. Här finns det plast för långa filmkvällar och mysiga helgmorgnar.

Badrum

Ditt nya helkaklade badrum är smart planerat för att rymma allt nödvändigt. Med badkar, tvättställsskåp och toalettstol samt golvvärme har du ett modernt badrum hela familjen kan njuta av.

Gästtoalett

När du kommer ner för trappan igen har du även en gästtoalett i anslutning till hallen. Här har du helkaklade väggar och klinkers med golvvärme.

Tvättstuga

Din nya moderna tvättstuga har energisnål och miljösmart utrustning. Med både tvättmaskin och torktumlare kan du enkelt ta hand om familjens tvätt. Med sin egna separata ingång kan du enkelt gå in med tvätten igen efter att du låtit den torka utomhus.

Utemiljö

Med sitt läge har din nya villa en utmärkt placering i området. Här har du utrymme för lek både på baksidan och på framsidan av huset. På framsidan har du även en liten gräsmatta där du kan njuta av eftermiddagskaffet eller spela ett parti kubb med familjen. På baksidan har du ditt funktionella förråd där alla trädgårdsredskap får plats.

Hemfakta

Bostad
19
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer