Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

18, 5 Rum, 123 m²

Avskilt läge med plats för barnen att leka

Ditt nya hem har ett lugnt läge i ett nybyggt område med nära till grönområde och lekpark. Med gott om utrymme både framför och bakom huset kan ni ofta låta barnen leka ute.

I Nedersta har du nära till naturen och cykelavstånd till centrum med goda kommunikationer, skolor och butiker. Din nybyggda villa är funktionellt byggd och har väl plats för hela familjen med tre stora sovrum. Här har ni plats för långa grillkvällar och mysiga familjemiddagar.

Entré och hall

I ditt nya ytsmarta hem möts du av en hall med bra förvaring. Här har du både plats med ytterjackorna och skorna. Här har du nära till övervåningen samt till gästtoaletten.

Kök och vardagsrum

Den sociala nedervåningen har ett bra kök med bra arbetsytor. Här är det enkelt att laga många middagar med praktiskt integrerad ugn i arbetshöjd. Här tar du dig vidare in till matplatsen med plats för upp till åtta personer. Vidare kommer du in i vardagsrummet som med sina ljusa och öppna ytor inbjuder till umgänge. Här tar man sig enkelt ut på baksidan av hemmet via altandörren.

Sovrum 1

Går du uppför den svängda trappan hittar du det största sovrummet på höger sida. Här har du plats för dubbelsängen och med en hel garderobsvägg finns det bra med plats för skosamlingen och alla kläder.

Sovrum 2

Sovrum nummer två på övervåningen hittar du också om du tar höger efter trappan. Här finns ett perfekt barnrum där både säng, skrivbord för läxläsning och lekhörnan får plats. Med nära till föräldrarna kan barnet känna sig tryggt.

Sovrum 3

Tar du istället vänster när du kommit uppför trappan når du tillslut det tredje och även det minsta sovrummet. Men även om det är lite mindre till ytan så har barnet plats för säng, skrivbord och leksaker. Med nära till allrummet är det perfekt ifall man har kompisar som sover över.

Klädkammare

På övervåningen har du även en praktisk klädkammare utrustad med garderobssystem från Elfa. Det kan du enkelt utforma som du vill så att du smidigt kan organisera dina saker.

Allrum

Allrummet som ligger mitt emot det tredje sovrummet på övre plan har plats för en extra soffgrupp. Här kan du enkelt ta dig vidare ner eller in till något av sovrummen. Perfekt om man har ett barn som precis har nattats.

Badrum

Det helkaklade badrummet med grått klinkergolv har badkar, toalettstol och tvättställ med förvaring samt spegelskåp ovanför. Ett fräscht badrum som hela familjen kommer att gilla.

Gästtoalett

När du kommer ned för trappan hittar du gästtoaletten i hallen. Här har du toalettstol, tvättställ och duschhörna. Med kakel på väggarna och klinkers på golvet har familjen ett modernt extra badrum.

Tvättstuga

Hemmets nya miljövänliga och fräscha tvättstuga hittar du intill köket, utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Med sin separata ingång är det enkelt att hänga tvätten utomhus på sommarhalvåret.

Utemiljö

Din nya villa med liggande panel har utrymme både på framsidan och på baksidan. Med plats för två bilar på uppfarten har du antingen plats för din extra bil eller för dina gästers. På framsidan har du även morgonsol där du kan sitta vid ditt fikabord och njuta av en kopp kaffe. Går du runt huset kommer du till baksidan där du har ditt förråd med plats för mycket saker, samt utsikt över ängsmark.

Hemfakta

Bostad
18
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer