Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

17, 5 Rum, 123 m²

Det charmiga hemmet med gott om utrymme

Här har du en fristående villa för den lite större familjen. Med öppen planlösning och gott om plats för barnen att leka har den här villan allt du behöver.

Men nära till naturen och city har du ett boende att leva i länge. Med sina ytsmarta kvadratmeter och öppenplanlösning har du plats för hela familjen samt gott om utrymme när du bjuder över vänner och släkt på middagar och kalas.

Entré och hall

Här välkomnas du av en hall med smarta lösningar och golvvärme. Med plats för alla barnens jackor och skor har du en praktisk hall som leder dig vidare in till vardagsrummet och köket.

Kök och vardagsrum

Med ditt nya kök från Marbodal med smart helintegrerad ugn i arbetshöjd har du alla förutsättningar för att kunna laga mysiga familjemiddagar. Köket som har bra arbetsytor leder dig vidare till en separat matplats med plats för sex till åtta personer. Vardagsrummet som är socialt och öppet rymmer gott om plats för umgänge. Här tar du dig vidare ut på baksidan av huset via altandörren.

Sovrum 1

Tar du den svängda trappan upp på övervåningen möts du av föräldrasovrummet på höger sida. Här har du en hel vägg med garderober och bra utrymme för dubbelsängen. Med sitt läge mot baksidan av huset har du här lugnet du behöver efter en lång arbetsvecka.

Sovrum 2

Det lite mindre sovrummet hittar du i anslutning till föräldrasovrummet samt klädkammaren. Här har barnet plats för säng, skrivbord samt leksaker.

Sovrum 3

Det tredje och minsta sovrummet hittar du i motsatt ände av övervåningen. Även om det är det minsta sovrummet så har du bra utrymme för säng, skrivbord och legobygge. Här har du nära till allrummet och mysiga helgmorgnar i soffan.

Klädkammare

Klädkammaren hittar du i direkt anslutning till det andra sovrummet. Här har du förvaringssystem från Elfa som du kan utforma som du vill vilket gör att du har plats för saker du inte vill stå framme.

Allrum

Allrummet med ekparkett på övervåningen är ett extra utrymme för umgänge. Här har du plats för en till soffa eller en lekhörna för barnen.

Badrum

Badrummet på över plan har helkaklade ljusa väggar med grått klinkersgolv med vattenburen golvvärme. Det är nära alla sovrum och med ett badkar är det ett ställe du gärna stannar kvar lite extra på.

Gästtoalett

Nedre plan har gästtoaletten med dusch. Här är det också helkaklade väggar och klinkers på golvet. Med nära till både kök, vardagsrum och hall är det strategiskt placerat.

Tvättstuga

Den klimatvänliga tvättstugan har en egen separat entré samt miljövänlig tvättmaskin och torktumlare. Här kan du enkelt vika tvätten på dina nya funktionella arbetsytor.

Utemiljö

Utanför ditt nya radhus med liggande panel har du på framsidan en gräsmatta där du kan låta barnen leka, och även ha plats för fikabordet och stolar. Din grusade uppfart har plats för familjens bilar. Du har även en häck som avgränsar din villa mot grannarna. Går du runt huset så möts du av öppna landskap och ditt förråd där du kan förvara gräsklipparen och alla trädgårdsredskap.

Hemfakta

Bostad
17
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer