Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9, 5 Rum, 123 m²

Hemmet med hörnläge för den medelstora familjen

Rymligt radhus med tre sovrum gör att du har plats för hela familjen. Med hörnläge och utsikt över öppet landskap har du ett hem att trivas i länge.

Här har du hemmet för den stora familjen med gott om plats för umgänge med stora gemensamhetsytor. Med härlig ekparkett och golvvärme har du ett hem att trivas i med familj och vänner. Här har du både nära till naturen, in till pendel, skolor och centrum.

Entré och hall

Genom ytterdörren in i ditt nya hem möts du av en öppen planlösning och smart klinkersgolv som är lätt att underhålla. Här har du förvaringsmöjligheter och toaletten direkt in till höger.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet är hemmets mittpunkt, här har du bra plats för långa middagar och mysiga filmkvällar med familjen. Genom dina stora fönster ut mot baksidan av huset får du ett härligt ljus i ditt hem. Här kan du även ta dig ut på baksidan av ditt radhus via altandörren.

Sovrum 1

På övervåningen hittar du bostadens största sovrum med gott om plats för dubbelsäng och en liten arbetshörna. Här finns även en helt egen garderobsvägg från Elfa att fylla med mängder av skor och kläder.

Sovrum 2

Sovrum nummer två hittar du vägg i vägg med det största sovrummet och i anslutning till klädkammaren. Med utsikt över baksidan av hemmet har du ett lugnt sovrum med plats för både säng, skrivbord och en massa legobygge.

Sovrum 3

Det tredje och minsta sovrummet finner du i motsatt ände av övervåningen, här har du utsikt ut över gatan och det passar perfekt om barnen vill kunna ha stenkoll på vad kompisarna gör utanför. Även om det är det minsta sovrummet har du gott om plats för säng, läxläsning och lekhörnan.

Klädkammare

I anslutning till det stora sovrummet och sovrum nummer två hittar du klädkammaren. Med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter har du här hemmets räddare.

Allrum

På övervåningen hittar du även ett allrum där du har plats för soffa och gemenskap. Det här rummet är perfekt för föräldrar som inte vill vara så långt ifrån barnen vid läggningen.

Badrum

På övre plan hittar du också det helkaklade badrummet med badkar. Med sin centrala placering har du alltid lika lång till badrummet från alla sovrum. Med golvvärme gör det rummet lite extra mysigt.

Gästtoalett

På nedervåningen har du det lite mindre badrummet i direkt anknytning till hallen. Här har du dusch men också helkaklade väggar och klinkers på golvet.

Tvättstuga

Med separat groventré är tvättstugan smart planerad. Här kan barnen direkt gå in med sina leriga fotbollsskor utan att smutsa ner resten av huset. Med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux gör du tvättningen till ett lite roligare och smidigare moment.

Utemiljö

Utanför ditt nya fina radhus har du på framsidan en grusad uppfart med plats för bilen samt en liten gräsmatta och häck som gränsar mot grannen. Hörnläget ger mer avskildhet och på baksidan hittar du ditt förråd med plats för gräsklippare och redskap.

Hemfakta

Bostad
9
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer