Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

7, 5 Rum, 123 m²

Det miljövänliga hemmet med öppen planlösning

Familjens nya hem är svanenmärkt och har en öppen och sällskaplig planlösning. Här är det sociala på framsidan medan öppna landskap är din utsikt från baksidan av ditt hem.

Med energismarta vitvaror och tvättstuga har du ett miljövänligt hem som passar den medelstora familjen. Här finns det gott om parkområden och lekplats för barnen. Det ytsmarta radhuset har nära till naturen men har ändå city på bekvämt avstånd.

Entré och hall

Familjens nya hall är smart inredd med klinkers på golvet med golvvärme som sprider sig igenom hela nedre plan. Här har du även gott om plats för hela familjens jackor och skor. Från hallen tar du dig vidare in i köket och vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Det ytsmarta köket och vardagsrummet har mycket utrymme för gemenskap. Med plats för både soffgruppen och matplats för upp till åtta personer kan du ha många härliga middagar och släktträffar. Marbodalköket som är utrustat med vitvaror från Electrolux är smart planerat så att du har gott om plats för att laga mat. I anknytning till köket hittar du tvättstugan.

Sovrum 1

På övervåningen hittar du familjens alla sovrum och det här är det största av dem. Med bra utrymme för dubbelsängen och med en hel garderobsvägg har du ett sovrum att trivas i. Utsikten över baksidan med ängsmark ger det lugn du kan behöva efter en lång arbetsdag.

Sovrum 2

Det lite mindre sovrummet som du hittar i anslutning till klädkammaren och det stora sovrummet är ett perfekt barnrum. Här finns det plats för säng och skrivbord för läxläsning men också för lekhörna och legobygge.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet i huset ligger något avskilt och har gott om plats för säng, skrivbord och lek. Här kan barnen läsa sina läxor i lugn och ro eller leka utan att störa.

Klädkammare

Hemmets klädkammare hittar du mellan trappan upp och sovrum nummer två. Här finner du bra förvaringsmöjligheter från Elfa som du kan utforma som du vill.

Allrum

Allrummet som har ekparkett hittar du också på övervåningen passar utmärkt för mysiga filmkvällar efter barnen har somnat, här har du också nära till barnens rum ifall de vaknar. Det finns även möjlighet att göra ett extra sovrum här.

Badrum

Familjens badrum hittar du bredvid det största sovrummet på övervåningen. Här har du helkaklade väggar och klinkers på golv. Med ett badkar har du alla möjligheter för att ta mysiga bad en regnig höstkväll.

Gästtoalett

På nedre plan i anknytning till hallen och trappan upp hittar du gästtoaletten. Här har du dusch och helkaklade väggar samt golvvärme.

Tvättstuga

Den smarta och miljövänliga tvättstugan hittar du intill köket och den har en helt egen separat groventré vilket gör att du kan gå med tunga matkassar direkt in i köket. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare har du alla bekvämligheter du behöver för att enkelt kunna sköta familjens tvätt.

Utemiljö

Runt ditt 123 kvadratmeter stora radhus har du en grusad uppfart på framsidan där du enkelt kan svänga in och parkera bilen. Du har även en liten gräsplätt på framsidan av huset där du kan njuta av morgonkaffet eller plantera dina favoritblommor. På baksidan av huset har du istället lugnet och utsikt över öppna landskap. Här hittar du även ditt förråd där du kan förvara alla dina redskap och kanske även barnens cyklar över vintern.

Hemfakta

Bostad
7
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer