Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

12, 5 Rum, 123 m²

Hörnläge med utsikt över öppna landskap

Med ett skyddat läge och utsikt över öppna landskap har det här välplanerade radhuset plats för hela familjen. Här har du ett ytsmart hem med öppna och sociala utrymmen.

I ett nybyggt område med grönområde och lekplats har familjen ett smart och välplanerat hem. Här finns det gott om ytor för umgänge men även tre sovrum för avskildhet. Med närhet till skärgården och city så har du allt du behöver.

Entré och hall

Husets hall välkomnar dig med ett klinkersgolv med golvvärme samt praktiskt förvaring av jackor och skor. Forsätter du längre in kommer du till köket och vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Här har du ett välplanerat Marbodalkök med vitvaror från Electrolux. Från köket tar du dig vidare till matplatsen med plats för många. I vardagsrummet har du gott om utrymme för soffgruppen och läshörnan. Med stora fönster som vetter mot baksidan av ditt hem får du ett ljust och öppet vardagsrum och kök.

Sovrum 1

Familjens största sovrum hittar du bredvid toaletten på övervåningen. Här har du en egen garderobsvägg samt gott om rum för dubbelsängen. Här har du även nära till barnens rum och till klädkammaren.

Sovrum 2

Det andra sovrummet i hemmet hittar du vägg i vägg med det största sovrummet och i anslutning till klädkammaren. Här får barnet väl plats med både säng, ett skrivbord att läsa läxorna vid samt en lekhörna med alla leksaker.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet finner du i andra ändan av övervåningen, med ett lite mera avskilt läge passar det den som vill vara lite mera ifred. Rummet är rymligt och får plats med både säng, skrivbord och leksaker.

Klädkammare

Den välplanerade klädkammaren hittas också på övervåningen. Med ett smart förvaringssystem från Elfa har du här extra förvaring som du kan utforma som du vill.

Allrum

Allrummet på övervåningen hittar du bredvid det tredje sovrummet. Här finns plats för en extra soffgrupp och rummet är perfekt för mysiga filmkvällar eller spelkvällar med kompisarna.

Badrum

Badrummet som finns på övre plan är helkaklat och utrustat med badkar, toalettstol samt tvättställ. Med klinkers på golvet och vattenburen golvvärme har du här ett modernt badrum som har alla bekvämligheter familjen kan önska.

Gästtoalett

Gästtoaletten på nedervåningen är lite mindre än den på plan två. Du hittar den i anslutning till hallen och här har du dusch, toalettstol och tvättställ med förvaring. Med sitt läge är den perfekt för kissnödiga barn som kommer hem från förskolan.

Tvättstuga

Tvättstugan har energismarta maskiner. Med både tvättmaskin och torktumlare blir det mycket enklare att ta reda på familjens tvätt. Med sin separata entré är den perfekt när barnen har lortat ner sig och du vill slänga kläderna direkt i tvätten.

Utemiljö

Utanför ditt nya hem har du en grusad uppfart med plats för bilen. Här har du även en häck som skärmar av din framsida från grannarna samt en liten gräsmatta med planteringsmöjligheter. På baksidan har du inga hus som stör din utsikt utan här är det öppna landskap som gäller. Här hittar du även ditt förråd där du får plats med gräsklipparen.

Hemfakta

Bostad
12
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer