Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Slutsålt

Årstiderna Höstdagjämning

Årstiderna Höstdagjämning

Familjevänliga Årstiderna i Nedersta

I Årstiderna i Nedersta finns charmiga radhus och fristående hus med bostadsrätt på två plan med upp till 5 rum och kök.

Småskaliga området Årstiderna i Nedersta gör det lätt och tryggt för små barnsben att springa till kompisen i huset bredvid. Den egna tomten med gräsmatta är perfekt för både kullerbyttor och grillkalas. När solen gått ner är det skönt att krypa in och sätta på en kopp kaffe i ditt nya och fräscha kök. Njut av utblickar mot öppna landskap, åkrar, skog och rofylld natur. Inomhus är det modernt och yteffektivt, välj mellan ett hus på 93 kvm eller 123 kvm. Båda har helkaklade badrum, genomgående parkett och välutrustat kök, allt för att hela familjen ska må så gott det bara går. Våra hus är bostadsrätter vilket innebär att insatsen blir lägre och samfälligheten tar hand om allt omkring. Vi gör så för att du och din familj ska få tid och pengar över.

Hemfakta

Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
50

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer