Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat radhus på 101 kvadrat

Smart planerade ytor och gott om förvaring präglar ditt nya hem. Den vackra ekparketten, de medvetna materialen och ljust målade väggar skapar ett hållbart och stilrent hem att trivas i.

Välkommen in i radhuset på 101 kvadrat. Här väntar en entrévåning för matlagning, festligheter, tvättbestyr och allt däremellan. Vardagsrummet förlängs utåt med den egna uteplatsen, och en trappa upp finns hemmets sovrum. Ditt hus är framtaget med miljöns bästa i åtanke och är därför försett med en Svanenmärkning. Entrévåningens sociala ytor bryts av med egna sovrum en trappa upp.

Entré

När du kliver in i hallen möts du av förvaring längs hela den högra väggen bakom smidiga skjutdörrar. Här ryms både ytterkläder, vantar, mössor och städattiraljerna. Garderoberna sträcker sig ända fram till väggen där badrummet tar vid. Du har gästtoaletten på ett bekvämt avstånd, och köket direkt till vänster.

Kök och vardagsrum

Kökets matplats ger en trivsam miljö för gemensamma måltider. Välplanerade middagar och kreativa vardagslösningar ordnas på energieffektivt vis med dina nya vitvaror, och köksbänken ger plats åt många kockar när ni är fler som vill hjälpas åt. I vardagsrummet kan du duka upp till kalas eller koppla av i soffan. Här finns plats för sällskaplig möblering och för den bekväma läsfåtöljen. Hemmets stilrena ekparkett breder ut sig i alla rum och ger en bra grund för möblemangen.

Utemiljö

Utemiljö Vardagsrummets glasdörr leder ut mot baksidans uteplats med trädäck och gräsmatta. Här finns rum för lata stunder, fartfylld lek och trädgårdsfixande. På framsidan finns ett praktiska fristående förråd och plats för två bilar att parkera.

Sovrum 1

En trappa upp väntar hemmets största sovrum till vänster. Ytan rymmer gott och väl den breda sängen och sängbord i par. På fönsterbänken kan den trivsamma växten och andra prydligheter husera. Klädkammaren med skjutdörrar hjälper till med förvaringen, och du kan blicka ner mot den egna uteplatsen när du släpper in morgonluften genom fönstret.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns på höger sida när du kommer upp för trappan. Rummen har var sin hörngarderob, och ett av rummen har även en inbyggd skjutdörrsgarderob invid dörren. Båda rummen har plats för säng och skrivbord för pyssel och lek.

Badrum och gästtoalett

Helkaklade väggar och golvvarmt klinkergolv ger båda rummen en stilren utformning. På entrévåningen finns gästtoaletten med duschhörna, och en trappa upp väntar familjens badrum. I båda rummen ger tvättställets kommod en bra bas för förvaringen, och på övervåningen finns även förvaring i ett spegelskåp. Båda rummen får gott om ljus från spotlights i taken.

Tvättstuga

Tvätten sköter du i den smart planerade tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Precis som kökets vitvaror är maskinerna här miljöklokt energieffektiva. När tvätten är vikt och sorterad har du trappan upp till övervåningen och garderoberna rakt fram.

Bilder
Området
 • 5 rum och gemenskap

  I Flisa kan du koppla av medan barnen tryggt leker med grannarna på de gemensamma ytorna. Här finns bland annat en lekplats där barnen får utlopp för sin kreativitet. Kanske förvandlas lekplatsen till ett piratskepp? Här finns inga gränser. Utöver lekplatsen har grannskapet en pergola, perfekt för trevliga sommarkvällar.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Nedersta i Västerhaninge ligger placerat nära både natur, skolor och service. Om du har barn i förskoleålder finns gott om alternativ. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, en dryg kilometer bort. Andra alternativ är Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan. Det har även planerats för ytterligare förskolor i takt med att området växer.

 • Kommunikationer

  Du som vill pendla till stan har nära till två pendeltågstationer. Närmaste är Krigslida som ligger 1,2 km bort, men du kan även åka till Västerhaninge som ligger 1,8 km bort. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timme. Det finns planer för en buss som ska trafikera det nya området, vilket kan vara skönt om du tröttnar på att cykla eller gå till stationen.

 • Omgivning och service

  Njuter du av att vara i naturen? I Nedersta finns flera trevliga naturstigar som fungerar lika bra för löpning som promenader. Om du vill spänna musklerna finns det även ett utegym i anslutning till stigarna. Västerhaninge är en aktiv kommun och du som vill träna har nära till golfbanor, idrottsanläggningar och ridhus. När det är dags att handla tar du dig till Västerhaninge centrum. Här finns systembolag, apotek, bibliotek, bank, vårdcentral och mataffärer.

 • Skärgården runt hörnet

  När du bor i Nedersta är det alltid nära till nästa utflykt. För skärgårdsälskare finns Årsta brygga på bara 15 minuters avstånd. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Du kan även ta dig ut till hamnstaden Nynäshamn med pendeltåg från Västerhaninge centrum, tågturen tar strax under 30 minuter.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i husmodellerna i Flisa ser ut. Du kan se husen på 101 och 121 kvadrat.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum